TOP 50 leuke en populaire herenkleding

U bent hier : Populaire producten > Herenkleding


TOP 50 populaire herenkleding en mannenmode TIPSZoeken naar mooie herenkleding is altijd leuk, toch? Om je hierin te helpen hebben we hier een TOP 50 van leuke en populaire herenkleding gebundeld. Zoek je een mooie jas, vest, trui of broek, dan vind je hier alvast enkele leuke ideeën en tips. Regelmatig wordt nieuwe herenkleding toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Stretch poloshirt van Lacoste - polo met korte mouwen in een extra getailleerde pasvorm. Lacoste stretch Slim Fit polo gemaakt van 96% piqué katoen 4% elastaan. Op de linkerborst met het zilvergrijze krokodillen logo.


Korte beschrijving
JACK&JONES Polo met logo op de borst en contrast gekleurde streep op de mouw en kraag. Deze polo komt in het licht grijs en zwarte details.


Korte beschrijving
TOPPRODUCT 03/07/2021! Mannelijk geslacht Fabricage: geweven Fabricagedetail: Dobby Type stijl: SHIRT - MET MOUWEN Samenstelling: 50% katoen, 50% katoen - biologisch


Korte beschrijving
JACK&JONES JEANS INTELLIGENCE Heren korte joggingbroek met logo, aantrekkoord en ritszakken.


Korte beschrijving
Donkerrode lange winterjas van GENTS. De jas is gemaakt van 95% polyester, 3% viscose en 2% elastaan. De jas heeft een double breasted knoopsluiting en een uitneembare windvanger die met een rits is dicht te doen. De jas is licht gewatteerd waardoor deze heerlijk warm zit. Op de buik zitten 6 knopen en onder de kraag nog eens twee.


Korte beschrijving
JACK&JONES 5-Pack boxershorts met elastische band om het middel voor comfortabele fit. De set bestaat uit boxers in de volgende kleuren: Wit; Grijs; Groen; Rood; Zwart.


Korte beschrijving
Hou jij van gamen, of ken je iemand die games speelt? Dan zijn dit de perfecte sokken! Leuk om zelf te dragen maar natuurlijk is het ook een uniek cadeau. De sokken zijn netjes afgewerkt, de tekst is anti-slip en one size.


Korte beschrijving
Tommy HilfIger Men Sokken Giftbox Birdeye Jeans 5-Pack


Korte beschrijving
Pierre Cardin pullover met overhemdkraag voor heren. De pullovers zijn gemaakt van cashmere en elastaan, wat zorgt dat de stof veel rek heeft.


Korte beschrijving
Cappuccino Italia Mock Pullover voor heren. De Mock Pullover is gemaakt van 50% katoen en 50% acryl en heeft een normale pasvorm. De trui is voorzien van een overhemdkraag, die is vastgestikt aan de pullover.


Korte beschrijving
Gebreide herentrui Falun is gemaakt van een acryl/wol mengsel met kabelpatroon. Deze trui van Travelin’ heeft een opstaande col en een klassieke knoopsluiting. De trui heeft lange mouwen met een rechte inzet bij de schouders. Op de linkermouw zit een merklogo. De manchetten en de boord zijn rib gebreid.


Korte beschrijving
Tommy Hilfiger Trui - Pasvorm: regular fit - Temperatuurregeling: kasjmier is warmte-isolerend en ademend - Rits: korte ritssluiting in de hals - Manchetten: licht-elastische, ribgebreide boorden - Kleur: navy - Materiaal: 95% katoen - 5% kasjmier


Korte beschrijving
The Mountain Adult Lightweight Hoodie: 100% katoen, voorgekrompen Lichtgewicht, semi-getailleerd silhouet met zijnaadconstructie Relaxed, ongevoerde capuchon Met de hand geverfd met organische kleurstoffen Bedrukt met zachte, niet-giftige inkt op waterbasis.


Korte beschrijving
Heerlijke comfortabele hoodie met rits. Dit vest heeft een custom fit, dit betekent dat de hoodie licht getailleerd is. De binnenkant van de trui is gebrushed, dit zorgt voor een heerlijk zachte stof die goed warmte vasthoud. ideaal voor de koude dagen!


Korte beschrijving
Pasvorm: normale pasvorm/ ronde hals - Temperatuurregeling: zachte, warme fleece aan de binnenzijde - Manchetten: licht elastische ribboorden aan de mouwen en in de tailleboord - Kleur: licht grijs - Materiaal: 82% katoen - 18% polyester


Korte beschrijving
JACK&JONES Knitted crewneck sweater met colorblockte zig-zag patronen in het grijs.


Korte beschrijving
Deze Premium Crewneck sweater is de ideale sweater om te dragen op de koudere dagen. De sweater is gemaakt van biologisch katoen en polyester, waardoor hij lekker zacht is. Door de kwaliteit van deze sweater ben je ervan verzekerd dat hij na elke wasbeurt en nog supermooi uitziet!


Korte beschrijving
Set van 5 stuks KOELMAX onderhemden. KOELMAX onderhemden hebben geen irriterende zijnaden en is gemaakt uit 100% katoen, hierdoor is de hemd vocht absorberend. De onderhemden hebben een klassieke en eenvoudige ronde hals. KOELMAX onderhemden zijn immers ontworpen voor puur comfort en maximale beweging.


Korte beschrijving
Lichtgewicht overhemd met korte mouwen. Dit shirt heeft een openstaande kraag, knoopsluiting en een all-over miniprint. Gemaakt van een comfortabele stretchstof en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Twijfel je tussen twee maten? Kies dan de grootste maat.


Korte beschrijving
Dit Megaman - Heren Overhemd - Slimfit - Stretch - Geblokt - Beige- speciaal voor Mannen- van het merk New Republic - Materiaal: Katoen,Polyester - Dessin: Geblokt - Kraag: Klassieke kraag - Stretch: Getailleerd - Zakken: Borstzak.


Korte beschrijving
Heren overhemd van het merk Rusty Neal. Deze nette slim fit overhemden voor mannen hebben een zakelijke uitstraling, maar zijn ook zeer geschikt als vrijetijdskleding. Het effen zwarte basic overhemd heeft een slim fit pasvorm. Materiaal: 60% katoen, 37% Polyester, 3% ElastanKleur: Zwart blauw.


Korte beschrijving
Denim overhemd met borstzakken. Dit overhemd heeft een regular fit en sluit met drukknopen. Ook de manchetten zijn open of dicht te maken met drukknopen. Dit item is gemaakt van 100% katoen.


Korte beschrijving
Purewhite heren Tropical bloemenshirt. Dit Tropical shirt is een ultiem zomershirt lichtgewicht en heeft een zachte afwerking. Dit overhemd heeft een klassieke kraag en wordt geleverd met zeven knoopsluiting. Purewhite Tropical flower shirt is voorzien van een rugplooi aan de achterkant van het shirt. Het shirt heeft een klassieke zwart-witte bloemenprint.


Korte beschrijving
Deze luxe Wildstream herenjas beschermt u tegen koude en regenachtige weersomstandigheden. De Ifrost is winddicht en waterafstotend en uitermate geschikt voor de koude herfst, winter en vroege voorjaar.Deze jas biedt u alles om de weersomstandigheden tijdens de koude seizoenen te trotseren. De ritsen zijn winddicht.


Korte beschrijving
Deze gevoerde blazer heeft een slim fit en is gemaakt van een gebreide kwaliteit met stretch. Dit model heeft een all-over design, een dubbele knoopsluiting, een borstzak, twee steekzakken met klepsluiting aan de voorzijde en twee binnenzakken.


Korte beschrijving
Navy kleurig colbert met op beide mouwen vijf knopen. Het colbert heeft een borstzak en twee zakken die zijn afgewerkt met een lichtbruine rand. Het colbert heeft een diepe donkerblauwe kleur en is voorzien van subtiele accenten en opvallende knopen.


Korte beschrijving
Deze stoere heren pyjama bestaande uit een T-shirt met lange mouwen en een lange broek met een elastische tailleband garandeert aangename nachten in 100% zacht katoen. Dit artikel heeft het kwaliteitskeurmerk 'Vertrouwen in textiel' (Ökotex)


Korte beschrijving
Mooi velours huispak voor heren van 80% katoen en 20% polyester. Top melee blauw met rits en 2 zakken. Uni donker blauwe broek met 2 steek zakken. Maten S/48, M/50, L/52, XL/54, XXL/56 en XXXL/58


Korte beschrijving
Pastunette for Men heren pyjama van badstof. De top heeft een ingebreid dessin die blauw-rood-grijs gekleurd is en de pyjama is voorzien van een ronde hals. De broek heeft een zak aan de achterkant en een elastische rand in de taille. De boorden aan de mouwen en broek zijn van elastaan voor een betere pasvorm en meer draagcomfort!


Korte beschrijving
Deze functionele broek van het merk Fjällräven voor Heren is heel aantrekkelijk. Comfortabel en met een uitstekend draagcomfort inspireert en begeleidt de broek u met haar geweldige uitstraling en functionaliteit bij alles wat de dag brengt.


Korte beschrijving
NAME IT short. De sweat short is voorzien van een verstelbare tailleband en heeft een trekkoord sluiting.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire herenkleding hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Lees ook:
- TOP 50 populaire dameskleding
- TOP 50 leuke feestkleding
- Dameskleding TIPS
- Herenkleding TIPS
- Kinderkleding TIPS
- Sportkleding TIPS
- Werkkleding en bedrijfskleding TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten