TOP 50 praktische en populaire slaaphulpmiddelen

U bent hier : Populaire producten > Slaapproducten


TIPS en advies om goed te kunnen slapen - inslapen en doorslapen met 50 slaapproductenKan je niet slapen, inslapen of doorslapen? Dan vind je hier alvast leuke tips en ideeën. Op deze pagina hebben we een TOP 50 van praktische en populaire slaaphulpmiddelen gebundeld die je kunnen helpen om sneller in te slapen of beter door te slapen. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd.
Bekijk ook de verzameling leuke dekbedovertrekken onderaan op deze pagina.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


NIEUW in onze selectie

Korte beschrijving
Wil je makkelijker in slaap vallen of niet te vroeg wakker worden? Het slaapmasker voor mannen, vrouwen en kinderen van Nuvance houdt elk storend licht tegen. Het 100% verduisterend slaapmasker is gemaakt van ademend traagschuim, is huidsvriendelijk, super licht, ultra zacht en comfortabel. Daarbij komt het slaapmasker met leuke extra functies zoals een bellen en muziek luisteren!


Korte beschrijving
Twijfel je of je je matras wel of niet moet veranderen? Dan kun je er voor kiezen om alleen een topdekmatras te nemen. Zo kun je je matras houden en toch een perfect slaapcomfort realiseren door een topdekmatras van Ada Sleep te nemen.


Korte beschrijving
Het anti-knarsbitje van de Zweedse KNO-arts Dr. Akervall is om 10 redenen de meest gewaardeerde gebitsbeschermer tegen nachtelijk tandenknarsen en het klemmen van de kaken. In tegenstelling tot andere bitjes op de markt, is Sova Aero Nightguard het enige bitje dat niet alleen het gebit optimaal beschermt, maar ook met behulp van de Diffusix Technologie het knarsen tegengaat en pijnlijke kaken vermindert.


Korte beschrijving
De witte ruis techniek is een wetenschappelijk bewezen techniek die dient als perfect hulpmiddel bij slaapproblemen. White noise wordt onder andere aangeraden door gecertificeerde (kinder) slaapcoaches en slaapexperts. White Noise zorgt ervoor dat omgevings- en buitengeluiden gedempt worden en heeft een rustgevende werking op zowel baby’s, kinderen en volwassenen.


Korte beschrijving
Je wilt lekker gaan slapen, maar er is altijd wel wat aan de hand. Het ondragelijke gesnurk van je vriend of echtgenoot, de buren die een hoop lawaai produceren, Tinnitus (oorsuizen) en zo kunnen we wel even doorgaan. Het resultaat: je hele slaapritme gaat naar de Filistijnen en je kunt niet de rust pakken die je verdient. Het slaapmasker van EverestPeak zal dit probleem voor je oplossen.


Korte beschrijving
Dreamer maakt gebruik van rood licht, omdat dit, in tegenstelling tot andere kleuren, de afscheiding van melatonine niet afremt en dus bevorderlijk is voor het in slaap vallen. Lig je ’s nachts vaak naar het plafond te staren? Werk je ’s nachts en kan je daarom overdag moeilijk in slaap vallen?  Dan is de Dreamer van Terraillon iets voor jou! Dreamer helpt je namelijk om sneller in slaap te laten vallen!


Korte beschrijving
Moeite met slapen? Te vroeg wakker? Of nog moe als je opstaat? Met Propeaq kan je je slaappatroon reguleren, je biologische klok herstellen en heb je extra energie bij de hand als je dat nodig hebt. Ook kan je genieten van een gezonde slaap, wakker worden met extra energie zodat je er de hele dag tegenaan kunt. Naast energiebril is de Propeag lichtbril ook een “slaap”-bril door de gratis meegeleverde oranje glazen.


Korte beschrijving
Tientallen jaren van onderzoek tonen namelijk aan dat de ademhaling de gedachten tot rust kan brengen, die ons zo vaak wakker houden. Door beter te ademen krijg je weer controle over je slaap. Je slaapt beter en wordt uitgerust wakker. De Somnox 2 Adem- en Slaaprobot simuleert de ademhaling. Door Somnox 2 vast te houden voel je fysiek de kalme ademhaling en neem je die (onbewust) over. Je komt vanzelf tot rust, waardoor je sneller, dieper en langer slaapt.


Korte beschrijving
Met de verzwaringsdeken van het merk Litollo val je als een blok in slaap. De therapeutische deken, met een formaat van 140 centimeter bij 200 centimeter en een gewicht van 7,0 kilogram, helpt bij het ontspannen. Als je er onder ligt, heb je het gevoel alsof je geknuffeld wordt. Hij valt letterlijk en figuurlijk als een zware deken om je heen, waardoor je lichaam zich veilig voelt.


Korte beschrijving
Schuiven je matrassen & heb je last van die ergerlijke geul, spleet of naad in jouw bed? Ben jij ook zo toe aan een goede nachtrust waardoor je weer fit en uitgerust wakker wordt waardoor je je dag goed kan beginnen? Dan is de speciaal ontworpen Matraswig, liefdesbrug, antislip matrasonderlegger (You name it.) van Bedbinder Deluxe alles wat je nodig hebt om jouw welverdiende nachtrust terug te krijgen.


Korte beschrijving
Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent, met ons vernieuwde model slaapt u altijd even goed op de verschillende posities. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.


Korte beschrijving
Dit OrthoMedic Box Hoofdkussen is een comfortabel en duurzaam hoofdkussen die een perfecte ondersteuning biedt en een juiste slaaphouding bevordert. Het hoofdkussen is gevuld met 1000 gram veerkrachtige 3D polyester vezel. Dit kussen is anti-nekpijn, anti-rugpijn, anti-allergisch en vermindert stress!


Korte beschrijving
Na een dag hard werken, wil je natuurlijk niets liever dan ontspannen tot rust komen en heerlijk onbezorgd in slaap vallen om weer op te kunnen laden voor de volgende dag. Dat is natuurlijk niet mogelijk in een koud en kil bed. Daarom is de HU665 warmtedeken ideaal; hij sluit precies aan bij de wens om je dag ontspannen, warm en onbezorgd af te sluiten.


Korte beschrijving
Je dekbed bestaat uit twee aparte delen die dankzij handige drukknoopjes aan elkaar bevestigd kunnen worden. Combineer beide delen tot een extra warm winterdekbed. Worden de nachten weer warmer? Maak het zwaardere dekbed los en slaap enkel onder het lichtere dekbed. Zou houdt je dekbed je ook tijdens de warmere zomernachten perfect op temperatuur.


Korte beschrijving
De Original matras garandeert optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je slaaphouding of lichaamstype. Door de geringe bewegingsoverdracht voel je niet eens dat er iemand naast je ligt te draaien! 2 in 1 matras - hebt u liever een wat zachtere schouderzone, kies dan voor de medium kant. Hebt u liever een wat stevigere schouderzone, kies dan voor de firm kant.


Korte beschrijving
Met een TEMPUR® matras geniet je lichaam van een ultieme ontspanning zodat het lijkt alsof je zweeft. Heerlijk! De matrassen passen zich perfect aan de contouren van je lichaam aan en geven je zo'n goede ondersteuning dat je je gewichtsloos voelt. Het unieke TEMPUR® materiaal in de matrassen is zacht waar je het graag wenst, maar stevig waar je het lichaam nodig heeft.


Korte beschrijving
Airnergy therapie, ook bekend als geactiveerde zuurstoftherapie, zorgt er voor dat de ingeademde zuurstof beter in het lichaam kan worden benut en bevordert daarmee de balans in het autonome zenuwstelsel. Goed inslapen en doorslapen, volop energie, motivatie én een goede weerstand tegen ziekte!


Korte beschrijving
Stap jij ook altijd met het verkeerde been uit bed? Mis jij het uigerust wakker worden? Of kan jij niet in slaap komen? Met de alles-in-één wekker van Boostiv is elke dag een feest! Met de uitstekende speaker, talloze licht kleurencombinaties, het moderne design en de wake-up light functie is elke dag eentje om van te genieten.


Korte beschrijving
Ben je gestresst en slaap je slecht door pieker gedachten, angst of spanningen? Knock out is een nieuw innovatief slaapmiddel wat zorgt voor ontspanning, rust en balans in je leven. Geliefd door duizenden. Wat is Knock out? Knock out is een slaapmiddel met een unieke combinatie van ingrediënten die op biologische receptoren werken die spanningen, stress en angst doen verdwijnen.


Korte beschrijving
Voorkom wéér een nacht slecht slapen en weinig energie overdag. In tegenstelling tot slaappillen, capsules of poedertjes worden deze pleisters direct opgenomen in het bloed en geven het lavendel met CBD plant-extract af. Dit is 15 keer effectiever dan tabletten, capsules of poeder toediening methode.
Pillen, capsules of poedertjes werken na een X aantal uur uit, waardoor de nachtrust niet meer ondersteunt wordt tijdens de nacht. De pleisters van Clouds geven tot wel 36 uur af waardoor het mogelijk is twee nachten met 1 pleister te slapen.


Korte beschrijving
Last van een droge mond bij het wakker worden? Het kan zijn dat u onbewust met uw mond open slaapt. Dit zorgt voor verdamping gedurende de nacht, waardoor je mond uitdroogt. Met Resty Sleeptape is dat verleden tijd. Bij het aanbrengen zult u direct merken dat de mond niet onbewust open zal vallen tijdens het slapen. Een droge mond behoort dan ook tot het verleden


Korte beschrijving
Die lange onrustige nachten... Je wordt telkens wakker gemaakt door je partner of misschien ben jij wel de partner die de hele nacht ligt te snurken. Snurken is echt een nachtbraker, maar door de Smath Anti Snurk Beugel is dit einde verhaal. Zorg voor een heerlijk nachtrust voor jou en je partner.


Korte beschrijving
Een verstoorde nachtrust door harde omgevingsgeluiden of een snurkende partner, wie ergert zich daar nou niet aan? De oplossing hiervoor is slapen met oordoppen, maar niet alle oordoppen zijn comfortabel of blijven goed zitten. Daar brengt Somnifiq nu verandering in! Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de oordoppen gemakkelijk in en uit te doen zijn, maar vooral dat ze goed op hun plaats blijven zitten en comfortabel aanvoelen.


Korte beschrijving
Deze Slaap Spray op basis van etherische lavendelolie stuurt je in een mum van tijd naar dromenland. Lavendel, een aroma dat van nature helpt ontspannen, stimuleert zowel de alfa-golven als de aanmaak van melatonine in de hersenen. Hierdoor gaat u tegelijkertijd ontspannen voor het inslapen en een betere nachtrust ervaren: twee vliegen in één (slaperige) klap.


Korte beschrijving
Een te lage luchtvochtigheid is slecht voor de gezondheid van mensen en dieren. Bij een aanhoudende zeer droge binnen lucht zullen ziektes ontwikkelen in de ademhalingswegen. Deze modus is speciaal ontworpen om tijdens het slapen een optimale nachtrust te realiseren. Het LCD-scherm zal zichtzelf uitschakelen en het geluidsniveau zal verminderen.


Korte beschrijving
Het komt je misschien wel bekend voor, je wordt ’s ochtends wakker en je krijgt je haar niet in model, of je hebt last van klitten of pluizend haar. Met behulp van onze slaapmuts hebben wij de oplossing! Deze satijnen slaapmuts zorgt ervoor dat jouw haar gezond en gehydrateerd blijft. Bescherm jouw haar nu ook tegen vocht absorberend katoenen beddengoed en ervaar zelf de voordelen van onze Beyeza satijnen slaapmuts!


Korte beschrijving
Zaffranax® Sleep is een klinisch bewezen oplossing die de slaapkwaliteit helpt te verbeteren (1), op basis van natuurlijke extracten. Een slechte nachtrust is niet alleen zeer frustrerend ’s nachts, maar heeft ook een negatieve impact op het energiepeil, het gemoed, het niveau van concentratie en de stressbestendigheid overdag. Zaffranax® Sleep brengt daarom een complete oplossing


Korte beschrijving
Nachtrust Tabletten van Lucovitaal® bevat onder andere goudpapaver, haverstro, valeriaanextract en citroenmelisse en draagt bij aan een goede nachtrust. Een goede nachtrust is van belang voor ontspanning van zowel lichaam en geest.


Korte beschrijving
Dormeasan Nachtrust1,2 Sterk Citroenmelisse bevat een combinatie van vijf verschillende ingrediënten: passiebloem, citroenmelisse, haver, valeriaan en hop. A.Vogel Dormeasan Nachtrust1,2 Sterk Citroenmelisse brengt het lichaam tot rust, helpt om lekker te slapen en om 's ochtends fris en uitgerust wakker te worden1,2. De natuurlijke slaap blijft intact en je kunt op elk gewenst moment weer stoppen met dit product.

Leuke dekbedovertrekken

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire slaap-producten hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Gerelateerd:
- Slaapapneu en snurken
- Bedden en matrassen - TIPS
Slapen essentieel voor geheugen
Slaap jij in bed met bacteriën
Slaaptekort leidt naar overgewicht
Matras of bed kopen, waarop letten
- Overzicht TOP 50 populaire producten