Home » TOP 50 populaire producten » Goed slapen – 18 beste slaapproducten in 2023
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Goed slapen – 18 beste slaapproducten in 2023

18 beste slaapproducten TIPS

De 18 beste slaapproducten specifiek voor U geselecteerd
Op deze pagina vind je een unieke selectie van TOP 18 beste slaapproducten. De slaapproducten werden geselecteerd op basis van specifieke kenmerken en door een leuk team van shoppers. Regelmatig zoeken wij naar de nieuwste trends en modellen zodat we je steeds de TOP 18 beste slaapproducten kunnen aanreiken. Alvast veel kijkplezier en tot volgende keer.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht

1.

Korte beschrijving
Wil je makkelijker in slaap vallen of niet te vroeg wakker worden? Het slaapmasker voor mannen, vrouwen en kinderen van Nuvance houdt elk storend licht tegen. Het 100% verduisterend slaapmasker is gemaakt van ademend traagschuim, is huidsvriendelijk, super licht, ultra zacht en comfortabel. Daarbij komt het slaapmasker met leuke extra functies zoals een bellen en muziek luisteren!

2.

Korte beschrijving
Twijfel je of je je matras wel of niet moet veranderen? Dan kun je er voor kiezen om alleen een topdekmatras te nemen. Zo kun je je matras houden en toch een perfect slaapcomfort realiseren door een topdekmatras van Ada Sleep te nemen.

3.

Korte beschrijving
Het anti-knarsbitje van de Zweedse KNO-arts Dr. Akervall is om 10 redenen de meest gewaardeerde gebitsbeschermer tegen nachtelijk tandenknarsen en het klemmen van de kaken. In tegenstelling tot andere bitjes op de markt, is Sova Aero Nightguard het enige bitje dat niet alleen het gebit optimaal beschermt, maar ook met behulp van de Diffusix Technologie het knarsen tegengaat en pijnlijke kaken vermindert.

4.

Korte beschrijving
Dreamer maakt gebruik van rood licht, omdat dit, in tegenstelling tot andere kleuren, de afscheiding van melatonine niet afremt en dus bevorderlijk is voor het in slaap vallen. Lig je ’s nachts vaak naar het plafond te staren? Werk je ’s nachts en kan je daarom overdag moeilijk in slaap vallen?  Dan is de Dreamer van Terraillon iets voor jou! Dreamer helpt je namelijk om sneller in slaap te laten vallen!

5.

Korte beschrijving
Met de verzwaringsdeken van het merk Litollo val je als een blok in slaap. De therapeutische deken, met een formaat van 140 centimeter bij 200 centimeter en een gewicht van 7,0 kilogram, helpt bij het ontspannen. Als je er onder ligt, heb je het gevoel alsof je geknuffeld wordt. Hij valt letterlijk en figuurlijk als een zware deken om je heen, waardoor je lichaam zich veilig voelt.

6.

Korte beschrijving
Schuiven je matrassen & heb je last van die ergerlijke geul, spleet of naad in jouw bed? Ben jij ook zo toe aan een goede nachtrust waardoor je weer fit en uitgerust wakker wordt waardoor je je dag goed kan beginnen? Dan is de speciaal ontworpen Matraswig, liefdesbrug, antislip matrasonderlegger (You name it.) van Bedbinder Deluxe alles wat je nodig hebt om jouw welverdiende nachtrust terug te krijgen.

7.

Korte beschrijving
Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent, met ons vernieuwde model slaapt u altijd even goed op de verschillende posities. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.

8.

Korte beschrijving
Na een dag hard werken, wil je natuurlijk niets liever dan ontspannen tot rust komen en heerlijk onbezorgd in slaap vallen om weer op te kunnen laden voor de volgende dag. Dat is natuurlijk niet mogelijk in een koud en kil bed. Daarom is de HU665 warmtedeken ideaal; hij sluit precies aan bij de wens om je dag ontspannen, warm en onbezorgd af te sluiten.

9.

Korte beschrijving
Je dekbed bestaat uit twee aparte delen die dankzij handige drukknoopjes aan elkaar bevestigd kunnen worden. Combineer beide delen tot een extra warm winterdekbed. Worden de nachten weer warmer? Maak het zwaardere dekbed los en slaap enkel onder het lichtere dekbed. Zou houdt je dekbed je ook tijdens de warmere zomernachten perfect op temperatuur.

10.

Korte beschrijving
Met een TEMPUR® matras geniet je lichaam van een ultieme ontspanning zodat het lijkt alsof je zweeft. Heerlijk! De matrassen passen zich perfect aan de contouren van je lichaam aan en geven je zo'n goede ondersteuning dat je je gewichtsloos voelt. Het unieke TEMPUR® materiaal in de matrassen is zacht waar je het graag wenst, maar stevig waar je het lichaam nodig heeft.

11.

Korte beschrijving
Stap jij ook altijd met het verkeerde been uit bed? Mis jij het uigerust wakker worden? Of kan jij niet in slaap komen? Met de alles-in-één wekker van Boostiv is elke dag een feest! Met de uitstekende speaker, talloze licht kleurencombinaties, het moderne design en de wake-up light functie is elke dag eentje om van te genieten.

12.

Korte beschrijving
Ben je gestresst en slaap je slecht door pieker gedachten, angst of spanningen? Knock out is een nieuw innovatief slaapmiddel wat zorgt voor ontspanning, rust en balans in je leven. Geliefd door duizenden. Wat is Knock out? Knock out is een slaapmiddel met een unieke combinatie van ingrediënten die op biologische receptoren werken die spanningen, stress en angst doen verdwijnen.

13.

Korte beschrijving
Die lange onrustige nachten... Je wordt telkens wakker gemaakt door je partner of misschien ben jij wel de partner die de hele nacht ligt te snurken. Snurken is echt een nachtbraker, maar door de Smath Anti Snurk Beugel is dit einde verhaal. Zorg voor een heerlijk nachtrust voor jou en je partner.

14.

Korte beschrijving
Een verstoorde nachtrust door harde omgevingsgeluiden of een snurkende partner, wie ergert zich daar nou niet aan? De oplossing hiervoor is slapen met oordoppen, maar niet alle oordoppen zijn comfortabel of blijven goed zitten. Daar brengt Somnifiq nu verandering in! Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de oordoppen gemakkelijk in en uit te doen zijn, maar vooral dat ze goed op hun plaats blijven zitten en comfortabel aanvoelen.

15.

Korte beschrijving
Deze Slaap Spray op basis van etherische lavendelolie stuurt je in een mum van tijd naar dromenland. Lavendel, een aroma dat van nature helpt ontspannen, stimuleert zowel de alfa-golven als de aanmaak van melatonine in de hersenen. Hierdoor gaat u tegelijkertijd ontspannen voor het inslapen en een betere nachtrust ervaren: twee vliegen in één (slaperige) klap.

16.

Korte beschrijving
Een te lage luchtvochtigheid is slecht voor de gezondheid van mensen en dieren. Bij een aanhoudende zeer droge binnen lucht zullen ziektes ontwikkelen in de ademhalingswegen. Deze modus is speciaal ontworpen om tijdens het slapen een optimale nachtrust te realiseren. Het LCD-scherm zal zichtzelf uitschakelen en het geluidsniveau zal verminderen.

17.

Korte beschrijving
Zaffranax® Sleep is een klinisch bewezen oplossing die de slaapkwaliteit helpt te verbeteren (1), op basis van natuurlijke extracten. Een slechte nachtrust is niet alleen zeer frustrerend ’s nachts, maar heeft ook een negatieve impact op het energiepeil, het gemoed, het niveau van concentratie en de stressbestendigheid overdag. Zaffranax® Sleep brengt daarom een complete oplossing

18.

Korte beschrijving
Dormeasan Nachtrust1,2 Sterk Citroenmelisse bevat een combinatie van vijf verschillende ingrediënten: passiebloem, citroenmelisse, haver, valeriaan en hop. A.Vogel Dormeasan Nachtrust1,2 Sterk Citroenmelisse brengt het lichaam tot rust, helpt om lekker te slapen en om 's ochtends fris en uitgerust wakker te worden1,2. De natuurlijke slaap blijft intact en je kunt op elk gewenst moment weer stoppen met dit product.

Leuke dekbedovertrekken

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze website.
Regelmatig wordt nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.
Nieuwe TIPS - zie HOME pagina

Gerelateerd:
- Alle TOP producten
- Slaapapneu en snurken
- Bedden en matrassen - TIPS
Slapen essentieel voor geheugen
Slaap jij in bed met bacteriën
Slaaptekort leidt naar overgewicht
Matras of bed kopen, waarop letten

Deel deze tips zeker met je vrienden

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google