TOP 50 leuke en populaire damesschoenen

U bent hier : Populaire producten > Damesschoenen


TOP 50 populaire damesschoenen TIPS en adviesHet vinden van leuke damesschoenen is vaak een hele zoektocht? Om je hierin te helpen hebben we hier een TOP 50 van leuke en populaire damesschoenen gebundeld. Zoek je pumps, aanstekers of leuke botjes, dan vind je hier alvast enkele leuke ideeën en tips. Regelmatig worden nieuwe damesschoenen toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Zwarte enkellaarsjes zijn de perfecte key items voor al jouw casual outfits. Bovendien switch je gemakkelijk van jeans naar little black dress voor de perfecte party look! De buitenzijde en binnenzijde van de schoen is volledig gemaakt van leer. De hakhoogte is 8,5 cm. Dit lijkt natuurlijk hoog, maar door de 2 cm hoge plateau merk je hier nauwelijks iets van!


Korte beschrijving
Op zoek naar Lente/Zomer Dames sandalen/muiltjes? Deze dames sandalen zijn perfect voor je zomer outfit, geschikt om de zomer in stijl & Comfort door te komen


Korte beschrijving
Deze zachte hielbeschermers zijn gemaakt van 100 procent siliconen gel. De hielbeschermers hebben een universele maat en zijn geschikt voor kleine en grote voeten. Je kunt ze eenvoudig onder je sokken in je schoenen dragen. Ze zullen direct de hielen beschermen tegen schuren. Blaren krijgen op die manier geen kans. Ze geven verlichting bij ongemak veroorzaakt door eelt of kloven.


Korte beschrijving
Deze slipper met extreme plateauzool 170020214 is gemaakt van zwart stevig leer en heeft een brede band over de voorvoet en wreef. Het binnenwerk is van leer en suède en het licht opgevulde voetbed is voorzien van oversized merkopdrukken all-over. Dit stoere model heeft een moderne platformzool die met leer bekleed is en een microrubberen loopzool met gripvast ribbelprofiel.


Korte beschrijving
Deze extra lange schoenlepel met 3-1 functie zorgt ervoor dat jij geen moeite meer hoeft te doen bij het aantrekken of uittrekken van schoenen, sokken en kleding. Zo hoef je niet meer te bukken en kosten deze handelingen je minder moeite. Je kunt deze schoenlepel afstellen op 3 verschillende lengtes en is geschikt voor het aantrekken en uitrekken van schoenen , kleding en sokken!


Korte beschrijving
De meest elegante muiltjes die je in Nederland en België kunt vinden:- Hakhoogte: 11 cm- Bruin / camel gekleurd- Stiletto hak slip-in sandalen / slippers op hak


Korte beschrijving
De GelActiv-Everyday inlegzolen zijn ontworpen om effectief microschokken te absorberenen en overmatige druk te verminderen bij het wandelen en bij dagelijkse activiteiten. De stevige gel biedt ondersteuning voor de voetboog en de hiel en de zachte gel zorgt voor een schokdempend effect.


Korte beschrijving
Grijze Solidus Klittenbandschoenen Hedda Wijdte J. Zeer comfortabele lichtgewicht klittenbandschoen van Solidus, ontwikkeld voor de gevoelige voeten. De Hedda is uitgevoerd in superzacht ( stretch ) leer wat zorgt voor de perfecte drukverdeling. De zachte polsterrand verminderd de druk aan de enkels.


Korte beschrijving
Ook deze prachtige muiltjes zijn gemaakt met passie, vakmanschap én van de beste materialen. De buitenkant van dit model is uitgevoerd in goudkleurig leer en heeft mooi geschakelde bandjes aan de voorvoet. Dankzij het bandje over de wreef blijft het muiltje goed aan de voet zitten


Korte beschrijving
Comfy Socks van Best Direct is dé oplossing die u steun en comfort geeft in uw schoenen. Deze teenvrije steunkousen verlichten pijnlijke voeten en gezwollen enkels en werken tevens zeer preventief tegen het krijgen van spataderen en of oedeem. Dankzij de compressiefunctie van Comfy Socks wordt de bloedsomloop verbeterd waardoor pijn en ongemak verdwijnen.


Korte beschrijving
De Travelin’ Lessay is een aanwinst voor je schoenencollectie. De enkellaars is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig natuurlijke materialen. Zowel de binnen- als buitenzijde is volledig voorzien van 100% echt leer. Het uitneembare voetbed is van zacht schuim met een leren toplaag.


Korte beschrijving
Trendy laarsjes uit de nieuwe collectie van Guess. De laarsjes zijn voorzien van een middelhoge hak en een puntige neus. De laarsjes zijn voorzien van een bronzen strip op de hak waarin het merklogo is verwerkt. De laarsjes zijn te sluiten doormiddel van een rits aan de binnenkant en zijn op verschillende manieren leuk te combineren.


Korte beschrijving
Dit model is uitgevoerd in zacht suède met een binnenvoering van microvezel-textiel en een vast voetbed. De schacht heeft een speelse afwerking door het verhoogde voorpand en de textiel biezen. Met de handige ritssluiting aan de zijkant trek je het laarsje gemakkelijk aan en uit en dankzij de elastische inzet aan de bovenkant rekt de schacht goed mee met de enkel.


Korte beschrijving
We hebben allemaal wel eens last van pijnlijke voorvoeten. Wat de oorzaak ook is, hier is vaak een goede oplossing voor. Met de softgel voorvoetkussens van Urban State zeg je gedag tegen je pijnlijke voeten. Het orthopedische softgelkussen beschermd je voorvoet tegen de druk die dagelijks op je voeten staat. Zo geniet je meer van je dag!


Korte beschrijving
Met deze veterboots Odysse van het merk Guess geef jij jouw outfit een extra stoere boost en toon jij je eigen stijl! De buitenkant is gemaakt van zwart lederlook materiaal met een doorgestikte afwerking op de schacht. Op de schacht bevindt zich een opvallend bandje met een ketting van goudkleurige schakels voor een uitbundige finishing touch.


Korte beschrijving
Dit artikel betreft een dameslaarzen vachtgevoerd laag van het merk UGG. De modelnaam is CLASSIC ULTRA MINI SHINE W en de kleur is cognac. Het product heeft een wijdte G en een vast voetbed. De zool is van rubber en het materiaal bovenkant is van leer en nubuck.


Korte beschrijving
Mooie blauwe enkellaarzen met hak uit de nieuwste collectie van Guess. De laarsjes zijn gemaakt van een zachte stof wat ik meegenomen over de hak. De neus heeft een punt en het merklogo bevindt zich aan de achterzijde van de schoen. Leuk om je outfit helemaal mee af te maken.


Korte beschrijving
Klassiek en casual. Deze verfijnde enkellaarzen van glad leer overtuigen door een eigentijds design en hoogwaardig kalfsleer. Decoratieve stiksels in een bijpassende kleur zorgen voor dynamische accenten. De dikke, diepe profielzolen zorgen ervoor dat deze verfijnde enkellaarzen er meer ontspannen en casual uitzien.


Korte beschrijving
Deze kniehoge laars van Travelin’ heeft een volledige rits die het aan- en uitdoen vergemakkelijkt. De leren laars is volledig wol gevoerd en heeft net als alle laarzen van Travelin’ een uitneembare inlegzool met een toplaag van wol. De rubberen zool met grof profiel zorgt voor extra grip en stabiliteit. De twee riempjes aan de bovenkant van de schacht geven de laars een stoere touch.


Korte beschrijving
Heb je schoenen die strak zitten omdat je voeten gespreid zijn? Of misschien bunions of hammertoes, waardoor je schoenen oncomfortabel zijn om te dragen? Probeer ze te rekken voordat je de schoenen weggooit! Met een Houten Schoenspanner kunt u strakke schoenen beter laten passen.


Korte beschrijving
Cleane korte kuitlaars van het merk Travelin’ met rits en een schuine naad langs de zijkant. De leren laars is volledig wol gevoerd en heeft net als alle laarzen van Travelin’ een uitneembare inlegzool met een toplaag van wol. De rubberen zool met grof profiel zorgt voor extra grip en stabiliteit.


Korte beschrijving
Deze stoere Chelsea boot Pau van Travelin’ heeft een blokhak van 5,5 cm. De hak en zool zijn afgewerkt met een dun rubberen profielzool wat de grip ten goede komt. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn van leer. De uitneembare binnenzool is van zacht schuim met een leren bovenlaag, wat zorgt voor een optimaal comfort.


Korte beschrijving
Zoek je zwarte leren pumps kleine maat 35? Chic & Lekker lopen? Elegante spitse pumps met moderne blokhak, waarmee je het langer volhoudt, dan op dunne hakken. Zeer goede pasvorm, ondanks spitse neus, toch voldoende ruimte voor de tenen.


Korte beschrijving
Tijdloze zwart suede damesschoenen met T-band en comfortabele tussenhak. Slip je makkelijk uit je pumps, wil je gewoon wat meer houvast of vind je het gewoon lekker vrouwelijk aan de voet staan? Dan zijn deze pumps met T-bandje, die je voet goed vasthouden, écht iets voor jou!


Korte beschrijving
Dit artikel betreft een pumps dessin van het merk Verhulst. De modelnaam is 5101 H en de kleur is blauw. Het product heeft een wijdte H en een uitneembaar voetbed. De zool is van rubber en het materiaal bovenkant is van glad leer.


Korte beschrijving
Versace Jeans Couture Scarlett slingback pump zwart / combi, ,38 / 5 zwart / combi Dames pumps open hoge hak


Korte beschrijving
Dit is een van 's werelds meest herkenbare sneakers. De Converse Chuck Taylor All Star heeft een iconisch silhouet, met uiteraard de welbekende ster. Bijna iedereen heeft wel eens een paartje All Stars in huis gehad, deze sneakers hebben dan ook al jaren dezelfde kwaliteitszool van gevulkaniseerd rubber.


Korte beschrijving
De D.Stalpaert van NoGRZ is een cleane hoge veterboot op een sneakerzool. De schoen heeft een wollen voering. Een uitneembaar voetbed van zacht schuim met een wollen toplaag. En is voorzien van een rits, voor een gemakkelijke instap. De sneaker is verkrijgbaar in de kleuren cognac en zwart.


Korte beschrijving
Nike Air Force 1 Low Sneakers - White Green Spark - Maat 36.5


Korte beschrijving
Opzoek naar nieuwe sloffen? Ontdek dan de pantoffels van Comfeet. Trek aan. Met de fleece voering en traagschuim zool zijn jouw voeten binnen 5 minuten heerlijk warm. Ontspan. Warm op. Door het traagschuim voetbed loop je urenlang zonder begin van knie- of voet pijn. Zowel voor binnen- als buitenshuis.


Korte beschrijving
Onze pantoffels worden gemaakt met stevige rubberen zolen die je een betere grip geven. Ze zorgen dat je niet uitglijdt op gladde tegelvloeren en gepolijste oppervlakken. De basis is gelaagd met geheugenschuim binnenzolen die zich naar je voetzolen aanpassen. De zool geeft je voeten extra ondersteuning wat lopen comfortabeler maakt.


Korte beschrijving
Pasvorm: regular fit/ met klittenband verstelbaar zodat deze altijd passen. Demping: EVA tussenzool en Merrell Air kussentje onder de hiel zorgen voor schokabsorptie en stabiliteit


Korte beschrijving
Deze 'Iris' sandaal voor dames van PS Poelman heeft een bovenwerk van imitatiesuède. Het model is voorzien van een gespsluiting en een plateauzool met een hoogte van 5,5 cm. De sandaal heeft een voering van imitatieleer en een vast voetbed. Speelse luipaard print detail met furry textuur. Perfect voor een mooie zonnige dag gecombineerd met een zomerse outfit!


Korte beschrijving
Deze comfortabele Skechers sandalen zijn uiterst geschikt voor op warme, zomerse dagen. De sandalen zijn ideaal voor een dagje strand, rondom huis of op vakantie. Gemaakt van textiel, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige en soepele buitenzool. De binnenzool is voorzien van Yoga Foam, wat zorgt voor extra comfort.


Korte beschrijving
Lucovitaal Pantoffel Orthopedisch Antraciet - Maat 37-38, De pantoffels zijn speciaal gemaakt als orthopedisch voetbed die rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten voorkomt. De druk die u normaal gesproken op uw voeten heeft wordt verlicht en uw gewrichten worden rechtgezet. Uw voeten zullen rusten op het orthopedische voetbed met een hoge kwaliteit technologisch gel laagje.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire damesschoenen hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Lees ook:
- Dameskleding TIPS
- Herenkleding TIPS
- Kinderkleding TIPS
- Sportkleding TIPS
- Werkkleding en bedrijfskleding TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten