Home » Kleding en schoenen » 7 leukste en beste handtassen in 2023 – je ideale handtas
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


7 leukste en beste handtassen in 2023 – je ideale handtas

7 beste en leukste handtassen TIPS

De 7 beste en leukste handtassen specifiek voor U geselecteerd
Op deze pagina vind je een unieke selectie van TOP 7 beste en leukste handtassen. De handtassen werden geselecteerd op basis van specifieke kenmerken en door een leuk team van shoppers. Regelmatig zoeken wij naar de nieuwste trends en modellen zodat we je steeds de TOP 7 beste en leukste handtassen kunnen aanreiken. Alvast veel kijkplezier en tot volgende keer.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

1. PE-Florence rieten handtas

Leuke zomerse handtas van raffia/riet met ronde handvatten en afneembare, lange kunstlederen schouderband. De tas is van binnen met stof gevoerd. Je kunt de tas afsluiten met een aansnoerkoord die in de stof verwerkt zit.

In deze ruime tas kun je naast je dagelijkse Essentials zoals je smartphone, portemonnee, (zonne-)bril en sleutels nog andere dingen meenemen. Je draagt de tas in de hand of over je schouder door gebruik te maken van de afneembare, lange en verstelbare schouderband.

Afmetingen: 25 cm hoogte x 35 cm breedte x 8 cm dikte.
Materiaal: Buiten riet x binnen stof
Aantal vakken: 1 vak

2. Burkely Antique Avery

De Burkely Antique Avery lijn is gemaakt van antique vintage leer. Dit luxe, volnerf pull up leer heeft een robuuste look en wordt alsmaar mooier naarmate het gebruik. Door het pull up effect krijgt de tas meer kleurnuances wat de natuurlijke look van dit leer versterkt.

De Burkely Antique Avery Magic Wallet heeft een magische sluiting. Pasjes en opgevouwen briefgeld kan tussen de elastieken worden gelegd, waardoor dit na het openen wordt vastgeklemd tussen de elastieken. Er is ruimte voor acht pasjes.

De Magic Wallet is een RFID-blokkeringsportemonnee en bevat een beschermend schild wat het bemachtigen en kopiëren van betaalkaartgegevens onmogelijk maakt.

Afmetingen: 11 cm hoogte x 18 cm breedte.
Materiaal: Buiten leer x binnen katoen
Aantal vakken: 2 vakken

3. Michael Kors Sullivan MD Tote dames shopper

De Medium Top Zip Tote is een klassieker die iedere vrouw moet hebben. De leren tas van Michael Kors heeft het welbekende all-over logo print met bruinkleurige, leren afwerkingen. Aan de buitenkant van de tas heb je twee open zijvakken voor kleine objecten.

Aan het handvat vind je het Michael Kors logo met franjes. In de tas heb je een grote open ruimte met aan de zijkant een klein vakje met ritssluiting. Door zijn neutrale kleuren is hij makkelijk te combineren met de items uit jouw kledingkast!

Afmetingen: 26 cm hoogte x 29 cm breedte.
Materiaal: Buiten leer x binnen leer
Aantal vakken: 1 vak

4. Micmacbags Wildlife schoudertas

Deze lederen schoudertas van de wildlife serie is een mooie tas voor het dagelijkse gebruik. De tas heeft niet alleen een mooie uitstraling maar is ook erg functioneel. Doordat er in het hoofdvak meerdere vakken zitten kan je je spullen georganiseerd opbergen.

Door de verstelbare schouderband kan je de schoudertas op de gewenste hoogte dragen. De sluiting is met een magneet en de band die bij de sluiting zit is vervangbaar. Je kunt kiezen tussen de kleur van de tas of de dierenprint band.

Afmetingen: 19 cm hoogte x 20 cm breedte.
Materiaal: Buiten leer x binnen polyester
Aantal vakken: 5 vakken

5. Lana La Elegante - Modieuze Handtas

Lana´s nieuwe kleine maar praktische handtas, La Elegante. Het gebruik van hoogwaardig PU kunst-krokodillenleer zorgt voor een mooie en trendy uitstraling terwijl de tas tegelijkertijd licht en duurzaam is. Deze chique damestas is behalve heel modieus ook nog eens veelzijdig.

De stevige handvatten zorgen ervoor dat je de tas makkelijk in de hand of op de pols kunt dragen. Daarnaast wordt er een afneembare en verstelbare riem meegeleverd zodat je de tas ook over je schouder of crossbody kunt dragen. In het met fraaie stoffen afgewerkte interieur neem je met gemak je meest essentiële spulletjes overal mee naartoe.

Als je La Elegante vandaag nog bestelt kun je vanaf morgen al genieten van het comfort en de vrijheid die deze schitterende damestas je biedt.

Afmetingen: 20 cm hoogte x 8 cm breedte.
Materiaal: Buiten kunstleer x binnen PU/IPU
Aantal vakken: 3 vakken

6. Flora & Co crossbody tas met flap

Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, een middenvak met rits en vanachter ook nog een vak met rits.

Afmetingen: 27 cm hoogte x 34 cm breedte.
Materiaal: Buiten imitatieleer x binnen canvas
Aantal vakken: 2 vakken

7. SheBlackDragon schoudertas met 3D afbeelding

Welkom in de wereld van Fantasie en Mysterie! Prachtige tassen, rugzakken en portemonnees met 3d afbeeldingen van Caszmy, Anne Stokes, Alchemy, SheBlackDragon, Tom Wood en nog veel meer!
Elfjes, draken, feeën, gothic en fantasy wezens. Perfecte kwaliteit afbeelding, mooi en duurzaam. Afsluitbaar met rits.

Afmetingen: 18 cm hoogte x 24 cm breedte.
Materiaal: Buiten spijkerstof x binnen katoen
Aantal vakken: 2 vakken

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze website.
Regelmatig wordt nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.
Nieuwe TIPS - zie HOME pagina

Lees ook:
- Handtassen TIPS
- Draagtassen inkooptassen TIPS
- BIO draagtassen TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google