TOP 50 leuke en populaire handtassen

U bent hier : Populaire producten > Handtassen


TOP 50 populaire handtassen TIPS en adviesWat is er leuker dan shoppen naar een leuke handtas, toch? Om je hierin te helpen hebben we hier een TOP 50 van leuke en populaire handtassen gebundeld. Zoek je een praktische of design handtas, dan vind je hier alvast enkele leuke ideeën en tips. Regelmatig wordt nieuwe handtassen toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Lederen schoudertas uit de Antique Avery serie van BURKELY. De Antique Avery collectie is gemaakt uit antique vintage leer. Het leer heeft een ruige look met een stoere uitstraling. Leer leeft, hoe langer de tas in gebruik is hoe mooier de uitstraling wordt. De Antique Avery Mini Bag is een klein handig tasje met 2 ritsvakken, en een intern open vak. Met afneembare, verstelbare schouderband.


Korte beschrijving
Bag Noyan is een verfijnde leren tas met retro details, zoals de knipsluiting op de voorkant. De tas is uitgevoerd in effen kleur en biedt aan de binnenkant ruimte voor al je essentials. Het schouderhengsel is in lengte verstelbaar.


Korte beschrijving
Deze gave handtas heeft de aanbieder met heel veel moeite op een modeshow in Parijs weten binnen te halen. Deze exclusieve handtas wordt bijna nergens aangeboden in Nederland of België en is alleen terug te vinden in boetiekjes of exclusieve tassenzaken in Parijs.


Korte beschrijving
De Michael Kors Sullivan MD Tote brown/acorn is onderdeel van de Sullivan serie van Michael Kors. Deze serie bestaat onder andere uit Damestassen. De Tassen uit deze serie zijn gemaakt van Leer en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar.


Korte beschrijving
Lana´s nieuwe kleine maar praktische handtas, La Elegante. Het gebruik van hoogwaardig PU kunst-krokodillenleer zorgt voor een mooie en trendy uitstraling terwijl de tas tegelijkertijd licht en duurzaam is. Deze chique damestas is behalve heel modieus ook nog eens veelzijdig.


Korte beschrijving
Leuke zomerse handtas van raffia/riet met ronde handvatten en afneembare, lange kunstlederen schouderband. De tas is van binnen met stof gevoerd. Je kunt de tas afsluiten met een aansnoerkoord die in de stof verwerkt zit.


Korte beschrijving
Met deze leukerd uit de Wildlife collectie van Micmacbags kun je elk avontuur aan! Deze schoudertas is ideaal voor elke gelegenheid met zijn ruime maar toch handzame formaat.


Korte beschrijving
Guess Danna dames schoudertas. Deze stijlvolle tas kan zowel bij een casual als een geklede outfit gedragen worden. De tas is uitgevoerd in imitatieleer. Sluit door middel van een magneetsluiting. Binnenin de tas bevindt zich een insteekvak en een ritsvakje.


Korte beschrijving
Ga fashionable op pad met deze zwarte handtas Kristle Mini Satchel van het merk Guess. Dit model is uitgevoerd in leatherlook met een goudkleurig merkembleem en een trendy schakeldetail met hanger. De tas heeft twee vakken met in het voorste vak drie pashouders en in het achterste vak één ritsvakje.


Korte beschrijving
Deze Fabiana-Two schoudertas / laptoptas van Wimona is een zeer ruime tas waarin A4 documenten passen en waarin je tevens je laptop kwijt kunt. Door de vele vakken heeft deze tas een praktische indeling. Het hoofdvak is afsluitbaar middels een ritssluiting.


Korte beschrijving
De handtas heeft 2 voorvakken en 3 hoofdvakken met ritssluiting. In de hoofdvakken vind je een insteekvak, een ritsvakje en een sleutelhaakje. Er is dus ook plek voor je kleine spulletjes.


Korte beschrijving
Deze damestas uit de serie Nouméa van Enrico Benetti is stoer en handig tegelijk. De tas heeft de stijlvolle en toch stoere uitstraling van een damestas en biedt de mogelijkheden van een handige businesstas! Zo neem je gemakkelijk je laptop (15") of tablet en papierwerk in stijl mee.


Korte beschrijving
Mooie dames handtas in de kleur zwart uit de nieuwste collectie van Guess. De tas is voorzien van een gevlochten structuur print en beschikt over goudkleurige details wat zorgt voor een luxe uitstraling. De tas is voorzien van een gouden hengsel en een klepsluiting de tas is makkelijk te combineren met iedere outfit.


Korte beschrijving
Lederen schoudertas uit de Vintage Wieske serie van Burkely. De tas heeft twee compartimenten die sluiten middels stevige ritsen en een hoofdcompartiment dat sluit middels een drukknoop. Ook bevat de tas een georganiseerde binnenkant en is dus ideaal voor dagelijks gebruik.


Korte beschrijving
Deze leuke Burkely Cassy Croco schoudertas is ideaal wanneer je een dagje op stap gaat. De tas heeft ruimte voor je telefoon, portemonnee en andere kleine spulletjes die je graag meeneemt. De tas is gemaakt van leer en heeft een voering van textiel.


Korte beschrijving
Schoudertas uit de Shoulder Bags serie van Flora & Co. De tas heeft een ruim hoofdcompartiment, geschikt voor A4 materiaal, met interne vakverdeling waardoor je al je dagelijkse spulletje overzichtelijk kunt opbergen. Zeer geschikt voor mee naar school of naar je werk.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, een middenvak met rits en vanachter ook nog een vak met rits.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, vanachter ook nog twee vakken met rits.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, een middenvak met rits en vanachter ook nog een vak met rits.


Korte beschrijving
Deze handtas van Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, een middenvak met rits en vanachter ook nog een vak met rits.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 1 vakje voor een gsm of dergelijke en vanachter ook nog een vak met rits. Er is ook een instelbare riem aan de tas toegevoegd.


Korte beschrijving
Dames handtas Julia van Enrico Benetti is werkelijk een alleskunner. De tas is ruim maar toch heel handzaam van formaat. Ideaal voor elke dag! Draag de tas als een shopper over je schouder of aan de lange afneembare schouderband schuin over je schouder. Zo heb je gemakkelijk je handen vrij!


Korte beschrijving
De Michael Kors Jet Set Item EW Top Zip Tote Schoudertas is een echte klassieker! De tas is uitgevoerd in stevig leer en is voorzien van een beschermende laag. Sluiting van het hoofdvak gaat middels een ritssluiting aan de bovenzijde. Het interieur is gevoerd met een luxe stof en telt vier extra opbergvakken.


Korte beschrijving
De damestas heeft twee hoofdvakken met ritssluiting, waarbij het achterste hoofdvak gewatteerd is en daarmee geschikt voor een 15” laptop en/of papierwerk. Ideaal dus als laptoptas! In het andere hoofdvak bevinden zich nog twee insteekvakken en een ritsvak. Tevens heeft de tas een achtervak met ritssluiting.


Korte beschrijving
Miss LULU Brand staat voor kwalitatief hoogwaardige handtassen, rugzakken en portemonnees met vrolijke printen. Juist de keuze om gebruik te maken van onderscheidende trendy materialen, zoals zeildoek en canvas, dragen zorg voor het unieke karakter van onze MISS LULU collecties.


Korte beschrijving
SheBlackDragon mini crossbody met 3d afbeelding van Linda M. Jones Daemon La Rosa. Een mooie roodharige fee met prachtige groene ogen en gigantische verspreiden vleugels achter haar rug. Ze houdt zich schuil achter een rozenstruik en houdt alles in de gaten. Een zeer gedetailleerd beeld met veel diepte.


Korte beschrijving
GUESS Bag a Main Alby Toggle Tote Zwart Dames


Korte beschrijving
Leuke handtas uit de Elisa serie van Charm London. De tas is gemaakt van mooi echt leer, het leer heeft een luxe uitstraling en voelt fijn aan. Op het leer zit een woven patroon verwerkt. De tas beschikt over een ruim hoofdvak met ritssluiting.


Korte beschrijving
Het Nederlandse Juleeze is een merk vol contrasten; een mix van bohemien stijl, maar ook een tikkeltje stoer, oriëntaals, eigenwijs en een beetje romantisch. Gewoon heerlijk contrastrijk en volgens de laatste trends.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Ines Delaure is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, een middenvak met rits en vanachter ook nog een vak met rits. Met verstelbare riem


Korte beschrijving
De handtas Valentino Bags is bij vrijwel elke outfit te combineren. De elegante vorm en het eenvoudige ontwerp maken de tas bijzonder nobel en luxueus. Je kunt de handtas heel relaxed als cross-over dragen en hebt zo de nodige ruimte.


Korte beschrijving
Met deze Shagwear handtas ben je uniek en in stijl! Een damestas is tegenwoordig zoveel meer dan een handig accessoire om spullen in mee te nemen. Het is een gewenst mode item dat bij ieders eigen stijl moet passen. Shagwear staat bekend voor zijn leuke, stijlvolle designs en duurzame kwaliteit!


Korte beschrijving
Hoe neem jij de Art Mini mee? Als je hem met de hand wilt meenemen, haal je gemakkelijk de schouderriem eraf. Je kunt hem ook comfortabel over de schouder dragen. Ritsen horen echt bij deze tas: een binnenvak met rits, een voorvak met rits en mooie ritsafwerking.


Korte beschrijving
Zilverkleurige moderne handtas van het merk MeLady.Het merk Me Lady staat voor karakter en authenticiteit, is trend-on en beschikt over exclusieve collecties voor alle leeftijden. Haar elegante, gedurfde en eigenwijze ’Just be a queen’ stijl ervaar je in de hele collectie.


Korte beschrijving
Shaghafi klein handtasje. kunstleer , bruin. 20 x 14 x 6 cm. riem 125 cm. Ritssluiting


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Iens Delaure is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke, vanachter ook nog twee vakken met rits. Er is ook een instelbare riem aan de tas toegevoegd.


Korte beschrijving
Deze trendy handtas van het Parijse merk Flora & Co is van PU kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Ze heeft een hippe uitstraling. De tas heeft aan de binnenkant 2 vakjes voor een gsm of dergelijke en vanachter ook nog een vak met rits. Er is ook een instelbare riem aan de tas toegevoegd.


Korte beschrijving
Deze tas van het Amerikaanse label Michael Kors is nu bij ons verkrijgbaar. De schoudertas combineert tijdloze glamour met alledaagse functionaliteit. Ontworpen in een slouchy vorm en gedetailleerd met onze kenmerkende hardware.


Korte beschrijving
Leuke en trendy rugzak met gave studs erop. De tas is gemaakt van mooi en hoogwaardig imitatieleer en heeft één groot hoofdvak – lekker overzichtelijk – dat bovenaan sluit met een trekkoord en een overslag met magnetische drukknop.


Korte beschrijving
Gobelin tas in fijn gewoven stof. Handige tas met dubbele rits zodat de tas makkelijk open kan en door de grote opening is alles makkelijk te vinden. Er zit een losse schouderband bij die achter de 2 handvaten bevestigd kan worden.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire handtassen hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe handtassen toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

TIP en advies: Als men een handtas gaat kopen, dan kijkt men in eerste instantie vooral naar de stijl en looks van de tas. Men selecteert als het ware de mooiste uit het assortiment. Thans zijn er nog andere punten die belangrijk kunnen zijn in de keuze van de ideale handtas.

Zo is het bijvoorbeeld ook voornaam dat de handtas ergonomisch en makkelijk te dragen is. Zeker als de handtas lange tijd gedragen wordt zoals bij een daguitstap bijvoorbeeld. Tevens is het aan te bevelen dat de handtas (leeg) niet te zwaar is opdat je nog al je makkelijk spulletjes kan meedragen. Uiteraard is de grootte van de handtas afhankelijk van je spulletjes.

Heeft de ideale handtas wel voldoende vakken en onderverdelingen zodat je GSM of geldbeugel bijvoorbeeld niet samen bij je make-up zit. Kijk daarnaast ook even naar de sluiting waardoor je waardevolle spulletjes goed beveiligd zitten en niet zo maar uit je tas kunnen vallen.

Stem je handtas ook even af op het doel. Een handtas voor een gekleed avondbal zal bijvoorbeeld geheel anders zijn dan een handtas voor een daguitstap. Kortom, je ideale handtas vinden is niet steeds zo evident en veelal wordt de keuze van de ideale handtas bepaald door het doel. Alvast veel succes.


Lees ook:
- Handtassen TIPS
- Draagtassen inkooptassen TIPS
- BIO draagtassen TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten