Heb jij al een speciale verzekering voor je elektrische fiets

U bent hier : Home > Auto > Fietsen > Verzekering elektrische fietsen

fietsen elektrische dames heren TIPS

Bezit jij een elektrische fiets, dan is onderstaand artikel zeker iets voor u.

Meer en meer eigenaren van een elektrische fiets laten zich verzekeren met behulp van een speciale fietsverzekering en met reden. Elektrische fietsen zijn niet echt goedkoop waardoor een extra verzekering wel eens welkom kan zijn. Ook is bijstand tijdens diefstal zeker geen overbodige luxe bij de grote investering. Daarnaast wordt bijstand bij pech meer en meer een vaste waarde want een panne met een elektrische fiets los je niet zo maar zelf op en vergt vaak vakmanschap.

Wat zit vervat in de fietsverzekering?

In een fietsverzekering kan naast bijstand en diefstal ook de schade van de fietser inbegrepen worden waardoor de fietsverzekering bijna allesomvattend is. Enkel de schade die bij een ongeval berokkend wordt aan een derde wordt veelal in de standaard familiale verzekering opgenomen.

Staat u dus op punt om een elektrische fiets aan te schaffen of heeft u een bedrijfsfiets sta dan zeker eens even stil bij het al dan niet nemen van fietsverzekering. Vraag ernaar bij uw verzekeringsmakelaar.ZIE OOK
> Fietsen en elektrische fietsen TIPS
> Motorfietsen en bromfietsen TIPS

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties