Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Tandonderzoek – Hoe moet je echt poetsen voor mooie witte tanden?

witte tanden bleachen poetsen TIPS

Onderzoek door:
Onafhankelijke bron

Poets jij je tanden ook harder om ze witter te krijgen? Thans toont een nieuw onderzoek dat je tanden niet witter worden door harder te poetsen maar wel door langer te poetsen. Hoe zit dat nu eigenlijk?

Studie onderzoek KLEINWie wil het niet, die stralende witte tanden zoals de die sterren op TV maar wat kan je doen om die stralende witte tanden te krijgen? Langer poetsen is al een eerste optie. Dit klinkt misschien wat raar maar langer poetsen is inderdaad een eerste actie die je kan ondernemen om je tanden witter te krijgen.

Witte tanden door witmakende tandpasta

Heel wat producenten en merken van tandpasta bieden speciale witmakende “whitening” tandpasta die je tanden witter maakt. Om dit mogelijk te maken bevat deze soort tandpasta een speciaal ingrediënt of product om je tanden effectief witter te maken. Doch gebruiken we de speciale tandpasta veelal niet correct.

Hoe moet je een witmakende tandpasta dan correct gebruiken?

Ludo claes TIPSAls we een witter makende tandpasta gebruiken, dan zijn we vaak automatisch geneigd om met de tandenborstel harder te gaan wrijven om zogezegd het vuil letterlijk van de tanden te verwijderen. Maar zo werkt het speciale ingrediënt van de witmakende tandpasta helemaal niet. Het ingrediënt is namelijk een witmaker waarbij de tijd dat het product de tanden raakt de witheid bepaald.

Dus, des te langer de tandpasta in aanraking is met je tanden, ofwel des te langer je je tanden poetst, des te meer impact heeft de witmaker op je tanden en des te witter je tanden. Dit uiteraard wel na verloop van tijd. Een eenmalige poetsbeurt met een witmakende tandpasta zal evenwel weinig effect hebben.

Dus, wil je graag witte tanden en wil je niet naar de tandarts of schoonheidsspecialiste voor een witmakende kuur, dan kan een goede witmakende tandpasta al een hulp zijn, al zal je wat extra tijd moeten besteden aan je poetstijden.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Witte tanden TIPS
- Huidverzorging en gelaatsverzorging
- Haarverzorging
- Make-up en cosmetica

Deel deze tips zeker met je vrienden


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie