Unieke dieetpil ontwikkeld voor obesitas en overgewicht – Onderzoek

U bent hier : Home > Beauty > Dieetpil voor obesitas

Vermageren afslanken TIPS 01

Studie en onderzoek door:
Studiegroep USA

Heeft u last van overgewicht of obesitas en lukt het je maar niet om te vermageren, dan is deze studie en onderzoek zeker iets voor u.

Een Amerikaanse studiegroep heeft namelijk een nieuw revolutionair afslank-pilletje ontwikkeld specifiek voor obesitas en overgewicht. De dieetpil werd gedurende een periode van drie jaar en vier maanden (40 maanden) uitvoerig getest bij 12.000 proefpersonen. Het onderzoek toonde aan dat het medicijn het eerste afslankmiddel is dat langdurig kan genomen worden zonder verhoogd risico op hartproblemen.

Er wordt aanbevolen twee maal per dag het pilletje te nemen waardoor de hersenen een gevoel van verzadiging gaan ontwikkelen waardoor je hongergevoel onderdrukt wordt en je vervolgens minder gaat eten. Hierdoor ga je vervolgens afslanken of vermageren. Het onderzoek toonde een gemiddelde gewichtsverlies van 5% na gebruik van één jaar. Het dieetpilletje is voorlopig enkel beschikbaar in Amerika en wordt momenteel nog door Europese instanties en keurorganismen gecontroleerd.

Kortom, worstel je met overgewicht en wil je graag afslanken of vermageren, dan is er alvast hoop op een mogelijk wondermiddel. Doch wees steeds voorzichtig. Een overgewicht kan ook door erfelijke of emotionele redenen ontstaan waarbij het stillen van de honger door een pilletje niet altijd doeltreffend kan zijn.