3 handige opbergoplossingen voor in je woning – TIPS en advies

U bent hier : Home > Wonen > Interieur > Opbergoplossingen

winkelinrichting winkel interieur TIPS


Dit artikel wordt u aangeboden door : One room living - Breda - Nederland
10 september 2018


Tips van de vakman vakvrouw

Gedurende het leven verzamel je al snel een hoop spullen. Om al deze spullen kwijt te kunnen kan het handig zijn om gebruik te maken van onze lifehacks met opbergoplossingen. Hierdoor behoud je overzicht en ruimte in je woning op een simpele en creatieve manier zonder hier te veel geld aan kwijt te zijn.

1. Verwerk verlengkabels in opbergdozen

Een verlengkabel inclusief een blok is een gemakkelijke oplossing om elektronische apparaten op lastige plekken van stroom te voorzien. Maar een strak afgewerkte woning voorzien met losse stekkerdozen heeft meestal niet de voorkeur, omdat dit af doet voor het aangezicht van de woning.

Een leuke lifehack is om stekkerdozen of bijvoorbeeld routers in leuke opbergdozen te verbergen. Snij of knip een gat in de achterkant van de opbergdoos, zodat je hier de kabels doorheen kunt halen. Vervolgens zet je de opbergdoos tegen een muur of in een kast: weg kabels en lelijke stekkerdozen!

2. Verwerk je wasmand eens in een kast

De wasmand is meestal niet het meest elegante gedeelte van je badkamer. Daarom zou het fijn zijn om deze ergens weg te kunnen stoppen zonder dat deze lastiger bereikbaar is. Je kunt een wasmand eenvoudig kwijt in een lade. Zo kun je de wasmand bijvoorbeeld in een afsluitbare lade in je slaapkamer plaatsen. Niemand die je vuile was meer ziet!

3. Bespaar ruimte met bedbanken of bedkasten

Als je klein woont dan sta je vaak voor de keuze om bepaalde interieurdelen over te slaan. Met een bedbank of bedkast combineer je jouw bed echter met een kast of een bank. Hierdoor creëer je extra vrije ruimte die je bijvoorbeeld weer in een extra dressoir kunt steken.

Een bedbank biedt naast de extra ruimte voor jezelf ook een optie als logeerbed. Zo heb je een extra bank, terwijl je ook direct je logees kwijt kunt. Je vindt kwalitatieve bedbanken en bedkasten bijvoorbeeld op de website van Oneroomliving.be.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

One Room Living
Breda - Amsterdam - Den Haag - Nederland

Activiteit = Ruimtebesparende meubels kopen bij One Room Living. Wij zijn gespecialiseerd in bedden die speciaal gemaakt zijn voor kleine ruimtes. De meubels zijn dankzij de hoge kwaliteit materialen en slimme oplossingen geschikt voor elke dag.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Interieur Architecten TIPS
Hoe maak je een landelijk interieur
Genieten in een luxe interieur
5 tips om je interieur op te frissen
Hoe kan je meer ruimte creëren in je woning
Kantoorinrichting TIPS