Hoe minder betalen voor een internet abonnement? TIPS en advies

U bent hier : Home > Elektro > Smartphones > internet abonnement


Dit artikel wordt u aangeboden door : Simonlycheck


Tips van de vakman vakvrouw

Op het moment dat je kiest voor een sim only abonnement, weet je waarschijnlijk al dat je maandelijks minder moet betalen dan een abonnement met toestel. Wij geven je graag meer informatie over een sim only abonnement.

Sim only abonnement

Als je kiest voor een sim only abonnement, kies je in principe voor een normaal abonnement zonder toestel. Maandelijks werkt het precies hetzelfde. De maandelijkse kosten zullen echter wel een stuk lager liggen. Hier kun je dan heerlijk van profiteren.

Dit betekent dus dat je ook gewoon gebruik kunt maken van internetdiensten en belminuten. Daarnaast is het zelfs mogelijk om te kiezen voor extra mogelijkheden zoals bellen in het buitenland.

Onbeperkte internet

Geniet van onbeperkt internet met een sim only abonnement. Met een Sim only is het gewoon mogelijk om gebruik te maken van diverse internetdiensten. Ook onbeperkte internet is zeker een optie waar je gebruik van kunt maken.

Bij veel providers die onbeperkte internet aanbieden zit er toch een limiet aan vast. Het is verstandig om hier goed op te letten. Op diverse websites kun je een vergelijking maken tussen diverse providers om te kijken wat de verschillen zijn. Ben je op zoek naar een provider die écht onbeperkt internet aanbiedt? Dan moet je bij Robin Mobile zijn.

Je oude telefoon hoeft niet weg

Op het moment dat je een Sim only abonnement neemt, kun je gewoon gebruik blijven maken van je eigen mobiel. Veel mensen nemen een abonnement met mobiel voor de duur van twee jaar. Hierna doen de mobieltjes het nog prima, maar de grootste gedeelte van de mensen kiest hierna toch weer voor een nieuwe mobiel. Dit is bij een Sim only niet nodig.

Maandelijks bij te stellen en opzegbaar

Een Sim only abonnement kun je maandelijks bijstellen of opzeggen. Heb je gekozen voor bepaalde hoeveelheden minuten, sms’jes of data, en blijkt achteraf dat dit toch niet helemaal overeenkomt met het daadwerkelijke verbruik? Dan kun je de opties in je abonnement bijstellen.

Heb je aan het eind van de maand nog veel over? Dan kun je ervoor kiezen om de hoeveelheden te verlagen. Kom je tekort? Dan is het altijd mogelijk om te kijken aan welke hoeveelheid je wel genoeg hebt.

Wil jij liever geen gebruik meer maken van je sim only? Dan is het ook mogelijk om maandelijks op te zeggen. Op het moment dat je kiest voor een abonnement met toestel, dan zit je er vaak voor de duur van twee jaar aan vast.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Simonlycheck, Nederland

SimOnlyCheck.nl is in het leven geroepen om jullie als consument met een "no nonsense" instelling te helpen alle sim only abonnementen te vergelijken. Een sim only abonnement vergelijken kan namelijk erg makkelijk waardoor je eenvoudig tientallen euro's per maand ofwel honderden euro's per jaar kunt besparen.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
GSM en smartphone TIPS
Voordelen en nadelen van een prepaid simkaart

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie