Hoe kan je een woning goedkoop renoveren 5 TIPS

U bent hier : Home > Woning > Aannemers > Hoe een woning goedkoop renoveren 5 TIPS

Dit artikel wordt u aangeboden door : Timmer Gigant - Amsterdam

Tips van de vakman vakvrouw

Wil jij graag je woning renoveren, maar niet al te veel geld kwijt zijn? Dan hebben wij 5 tips om je woning goedkoop te renoveren. Zo hoeft je verbouwing niet duur te zijn.

1. Kies voor dubbelglas beglazing

Dubbel glas is tegenwoordig erg populair. Dit is zeker niet raar,dubbel glas heeft namelijk enkele goede voordelen. Dubbelglas is erg belangrijk voor een goede isolatie in je woning. Daarnaast beschermt het tegen wisselende weersomstandigheden en heb je in je woning ook stabiele temperaturen. Door voorgaande is het mogelijk om te besparen op je energierekening.

2. Ga voor standaard maten

Het is verstandig om te kiezen voor standaard maten voor je ramen en deuren. Op het moment dat je kiest voor standaard maten, is het makkelijker om bepaalde producten te vinden. Heb jij bijvoorbeeld een raam van een standaard formaat, dan is het ook een stuk makkelijker en goedkoper om bijvoorbeeld een rolgordijn in deze maat te vinden. Als je kiest voor allerlei speciale maten, zal dit tot gevolg hebben dat je altijd alles voor je woning op maat moet maken. Deze kosten zullen dan erg oplopen.

3. Hou kamers vierkant

Als je er voor kiest om kamers vierkant te houden, zorg je ervoor dat het klussen een stuk gemakkelijker is. Het behangen zal een stuk sneller gaan en ook het plaatsen van bijvoorbeeld laminaat zal hierdoor geen vertragingen oplopen. Alles is namelijk snel en gemakkelijk te plaatsen. Dit zal zeker schelen in de kosten die jij de vakmensen gaat betalen. Zij zullen sneller hun werkzaamheden kunnen afronden.

4. Gebruik duurzame materialen

Het is aan te raden om duurzame materialen te gebruiken. Als je gebruik maakt van duurzame materialen, dan zal dit er uiteindelijk voor zorgen dat je tientallen euro’s per maand kunt besparen. Op deze manier bespaar je geld en doe je iets goeds voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van handige zonnepalen, vloerisolatie en schilderwerk. De interesse naar duurzame materialen wordt tegenwoordig steeds populairder. Op het moment dat je duurzaam gaat renoveren zul jij ook de levensduur van je woning verlengen.

5. Kies niet voor siermetselwerk

Als je geld wilt besparen, is het aan te raden om niet te kiezen voor siermetselwerk. Dit is namelijk erg duur. Het is verstandiger om te kiezen voor een goedkoper alternatief. Er zijn veel andere manieren om je huis mooi te decoreren. Ga eens naar een woonwinkel om geïnspireerd te raken.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Timmer Gigant
Nederland

Wij beschikken over geselecteerde partners waarbij wij scherp kunnen inkopen. Dit maakt goedkoop verbouwen mogelijk zonder afbreuk te doen aan absolute kwaliteit.Ook als het gaat om kleine aanpassingen in uw woning zoals kozijnen laten plaatsen kunt u bij ons zeker terecht.

Website = https://www.timmer-gigant.nl/