Een CV verwarmingsketel kopen of huren – TIPS en advies

U bent hier : Home > Wonen > Verwarming > CV ketel kopen huren

warmtepomp verwarming TIPS


Dit artikel wordt u aangeboden door : Loodgieter Concurrent


Tips van de vakman vakvrouw

Is je CV ketel defect of is je bestaande CV ketel aan vervanging toe? Dan is het tijd voor een nieuwe CV ketel. Met een goede CV ketel kun jij je huis efficiënt verwarmen en is het ook mogelijk om op deze manier op je energiekosten te besparen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een nieuwe CV ketel te kopen, maar het is ook mogelijk om een CV ketel te huren. Een CV ketel is namelijk een grote kostenpost. Wij informeren je graag over beide mogelijkheden.

Waarom een CV verwarming ketel kopen?

Op het moment dat je besluit om een eigen CV ketel te kopen is het verstandig om je allereerst goed te laten informeren. Een kwalitatieve CV kost circa € 850,- . Heb je een goede keuze gemaakt?

Laat je cv ketel installeren door een erkend installatiebedrijf om er zeker van te zijn dat de installatie op de juiste manier wordt gedaan. Door middel van een professionele installatie voorkom je veel problemen in de toekomst.

Het is ook aan te raden om een onderhoudscontract met een erkend installatiebedrijf aan te gaan. Dit is verstandig omdat je bij een defect altijd de zekerheid hebt dat er iemand langs komt om de CV ketel te repareren. Daarnaast zijn CV ketels die goed onderhouden worden ook veiliger en verbruiken ze minder energie.

Een CV ketel kopen betekent dat je eenmalige aankoopkosten hebt en dat je direct zelf eigenaar bent. Daarnaast heb je veel vrijheid als je een eigen CV ketel hebt, je kunt namelijk zelf een keuze maken voor de merk, bij wie je een onderhoudsdiensten afneemt en wanneer je de CV ketel weer gaat vervangen.

Waarom een CV verwarming ketel huren?

Het is ook mogelijk om een CV ketel te huren. Op het moment dat je ervoor kiest om een CV ketel te huren, betekent dit dat je het aankoopbedrag niet kwijt bent. Dit is vooral handig voor mensen die het bedrag niet in één keer kunnen missen.

Huren is voordelig voor mensen die duidelijkheid willen over de kosten van een CV ketel. In de huurprijs zitten alle kosten al verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor onderhoud, installatie en allerlei andere kosten die er nog extra bijkomen.

Daarnaast hoef je ook geen kosten te maken als onderdelen van de CV ketel defect zijn, de verhuurder regelt dan zelf de reparatie en onderdelen. Nadelen van huren zijn dat je niet kunt kiezen wie het onderhoud voor je doet en vaak heb je geen of weinig keuze om een bepaalde merk te kiezen


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Loodgieter-Concurrent, Nederland

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel die u weer jarenlang een warm wooncomfort zal geven? Dan zijn er uiteraard verschillende keuzes van cv-ketels aan te raden. Wij kunnen u advies geven over het aanschaffen en de energiebesparing die een ketel u kan geven.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Verwarming gas mazout CV TIPS
5 tips voor het onderhouden van uw cv-ketel !
Vloerverwarming TIPS
Warmtepompen TIPS
Airconditioning TIPS

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie