5 tips voor het renoveren van je woning – TIPS en advies


U bent hier : Home > Wonen > Woning bouwen > renoveren van je woning

Aannemer woningbouw bouwonderneming TIPS 01


Dit artikel wordt u aangeboden door : Slotenmaker Gent


Tips van de vakman vakvrouw

Door de jaren heen kan je woning verouderd raken. Denk bijvoorbeeld aan een verouderde keuken, een verouderde badkamer, enzovoorts. Om dergelijke vormen van veroudering tegen te gaan kan een renovatie van je woning het overwegen waard zijn.

Bij het renoveren van een woning kun je voor een ingrijpende renovatie kiezen, maar de renovatie ook beperkt houden. In dit artikel geven we een aantal handige tips om je woning te vernieuwen!

Tip 1: kies voor keukenkastfrontjes

Wanneer je de keuken wilt renoveren hoef je niet per definitie voor een compleet nieuwe keuken te kiezen. Je kunt namelijk ook keukenkastfrontjes kopen, die je over de bestaande frontjes van je keukenkastjes kunt bevestigen. Zo geef je de keuken een nieuwe uitstraling voor weinig geld!

Tip 2: gebruik behang op je muren

Door je muren te voorzien van een laag of losse stroken behang kun je een ruimte op een simpele manier vernieuwen. Daarbij is het gebruik van behang een relatief goedkope manier om te renoveren.

Tip 3: nieuw sanitair in de badkamer plaatsen

Een iets ingrijpendere renovatie is het vervangen van het sanitair in de badkamer. Vaak is het sanitair na een paar jaar verouderd, waardoor dit toe is aan vervanging. Voor het vervangen van het sanitair kun je de hulp van een loodgieter inschakelen.

Tip 4: plaats nieuwe sloten op je deuren

Ook de beveiliging van je woning moet af en toe gerenoveerd worden. Volgens een Gentse slotenmaker (bron: gentslotenmaker.be) doe je er verstandig aan om sloten op ramen en deuren eens in de vijf jaar te vervangen. Kies bijvoorbeeld voor driepuntsloten in plaats van tweepuntsloten.

Tip 5: installeer elektronische beveiligingscamera’s

Een andere manier om de beveiliging van je woning te renoveren is het gebruik van elektronische beveiligingscamera’s. Het fijne aan deze camera’s is dat je de beelden van deze camera’s op afstand kunt bekijken via je mobiele telefoon, een tablet of je computer. Zo kun je altijd controleren of het rustig is rondom of binnen je woning.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Slotenmaker Gent

Wij staan altijd paraat om u direct te kunnen helpen bij problemen met uw sloten. Heeft u met spoed een vakman nodig? Bel ons, en we komen meteen naar u toe.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd
Architecten TIPS
- Keukens TIPS
Badkamers TIPS
Sloten en slotenmakers TIPS


MEEST GELEZEN
Home » Wonen en interieur TIPS » 5 tips voor het renoveren van je woning – TIPS en advies