Ben jij klaar voor het WK voetbal Rusland – Speelschema WK

U bent hier : Home > Beauty > Sport en fitness > Ben jij klaar voor het WK voetbal 2018

Tips van de vakman vakvrouw

Kun jij niet wachten tot het WK in 2018? Nog even en het is bijna zo ver. Het WK voetbal 2018 zal van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018 worden gehouden in Rusland. Dit is uniek. Het is namelijk de eerste keer dat de organisatie van het WK voetbal gedaan wordt door een Oost-Europees land. Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Rusland heeft al ervaring met het organiseren van grote toernooien. Rusland mocht namelijk in 2014 ook de Olympische Winterspelen organiseren. Ben jij klaar voor het WK?

Speelschema WK  Rusland

Natuurlijk is het relevant dat je op de hoogte bent van alle WK voetbalwedstrijden 2018 die gaan plaatsvinden. Bekijk het speelschema WK van 2018 zodat je geen enkele spannende wedstrijd hoeft te missen. Samen met je vrienden en collega’s kun je dan al inplannen waar en wanneer je samen de wedstrijden gaat bekijken. Tevens kun je bekijken wat de laatste WK nieuws is en wat de stand is van de kwalificaties. Zo ben je op de hoogte van alle informatie omtrent het WK in 2018.

Kwalificaties WK 2018

In totaal doen er 204 landen mee aan de kwalificatiereeks voor het WK. Rusland is automatisch geselecteerd voor een plaats in het WK. Als gastland krijg je namelijk automatisch een plaats toegewezen. De landen die meedoen aan de kwalificaties strijden dus om de 31 plaatsen die nog open staan. In totaal zijn er al elf speelsteden bekend gemaakt. De wedstrijden zullen worden gespeeld in Moskou, Kazan, Samara, Rostov, Sint-Petersburg, Sotsji, Volgograd, Saransk, Jeksterinenburg, Kaliningrad en Nizjni Novgorod. In de stadions passen ontzettend veel toeschouwers. Hierbij moet je denken aan circa 43.000 tot bijna 90.000 toeschouwers. Ben jij één van die toeschouwers?

Voetbal kijken op sociale media

Het is mogelijk dat wij in 2018 de wedstrijden via social media kunnen bekijken. Als je liever alleen voetbal kijkt is dit een ideale mogelijkheid. Het enige wat je nodig hebt is je mobiel en misschien een bak popcorn om een leuke en spannende avond te hebben. Facebook is al druk bezig om de uitzendrechten van het WK voetbal 2018 te krijgen. Het is echter niet zeker of Facebook dit ook daadwerkelijk zal krijgen. Twitter, Snap en Youtube zijn namelijk ook geïnteresseerd in de uitzendrechten. Wij zijn benieuwd wie de rechten krijgt. Zodra dit bekend is, kunnen wij ons namelijk voorbereiden zodat we diverse video’s en highlights kunnen bekijken.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

speelschema WK

Website = http://www.speelschemawk.net/Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties