Betaal jij niet te veel voor je zorgverzekering – TIPS en advies

U bent hier : Home > Kantoor > Verzekeringen > Zorgverzekering


Dit artikel wordt u aangeboden door : Vergelijk zorgverzekering


Tips van de vakman vakvrouw

Het lijkt erop dat we steeds meer geld kwijt zijn aan zorgkosten. Zorg daarom voor een betere voorbereiding en vergelijk jouw zorgverzekering voor 2018. Het is aan te raden om bij een zorgverzekering niet alleen te letten op de laagste premie.

Natuurlijk is een goedkope zorgverzekering erg aantrekkelijk, maar het is ook relevant om te letten op de kwaliteit. Met een kwalitatieve zorgverzekering zijn je kosten goed gedekt als je plotseling echt ziek wordt.

1. Breng je wensen in kaart

Er zijn tegenwoordig veel zorgverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Voordat je een keuze maakt, is het aan te raden om je af te vragen welke zorg jij allemaal nodig hebt. Iedereen in Nederland is verplicht om een basisverzekering te hebben. Daarnaast zijn er aanvullende verzekeringen. Niet iedereen heeft namelijk genoeg aan de basisverzekering.

Heb je bijvoorbeeld een bril? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een zorgverzekering waarin deze kosten gedekt worden. Een bepaald dieet, speciale tandproblemen, lenzen en bezoeken aan de fysiotherapeut zijn zaken die invloed kunnen hebben op je keuze voor een aanvullende zorgverzekering.

Ben je zwanger en heb jij momenteel een zorgverzekering die geen vergoeding geeft voor de kraamzorg? Dan kun je overstappen naar een zorgverzekering die hier wel speciale regelingen voor heeft. Zo kun jij je zorgverzekering geheel aanpassen aan je persoonlijke situatie.

2. Maak een vergelijking

Als je eenmaal weet wat je wensen zijn, is het tijd om een keuze te maken. Omdat er veel zorgverzekeringen zijn, is het niet altijd even makkelijk om een goede keuze te maken. Het maken van een vergelijking kan je hierbij helpen.

Op diverse websites kun jij voor bepaalde opties kiezen met als resultaat de zorgverzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Let tijdens het maken van een vergelijking niet alleen op de laagste premie, de kwaliteit is ook erg belangrijk.

Dankzij het maken van een vergelijking heb je een mooi overzicht van de mogelijkheden en kun je een weloverwogen keuze maken.

3. Eigen risico verhogen

Wil jij je zorgverzekering nog goedkoper maken? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen risico te verhogen. Het verhogen van het eigen risico zorgt ervoor dat de premie die je maandelijks moet betalen lager gaat worden. Hierdoor ben je maandelijks minder kwijt aan je zorgverzekering.

Dit is echter niet aan te raden voor iedereen. Als je weinig ziek bent, is dit een aanrader. Ben je vaak ziek en heb je veel zorgkosten? Dan is dit waarschijnlijk geen handige optie.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Vergelijkzorgverzekering

Op VergelijkZorgverzekering2018.com kan je zo snel een zorgverzekering vergelijken en de beste zorgverzekering 2017 kiezen. Zodra de premies van de zorgverzekeringen voor 2018 bekend zijn, zal de vergelijker geüpdatet worden.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Verzekeringen TIPS
Hoe kan je kosten besparen op je auto ?
- 10 tips om te besparen op je autoverzekering

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie