Wat zijn de voordelen en nadelen van een prepaid simkaart?

U bent hier : Home > Elektro > Smartphones > prepaid simkaart


Dit artikel wordt u aangeboden door : Prepaidsimkaarten.be


Tips van de vakman vakvrouw

De prepaid simkaart wordt steeds populairder. Ben je op zoek naar een prepaid simkaart? Dan is het relevant om op de hoogte te zijn van enkele belangrijke voor- en nadelen. Aan de hand van deze voor- en nadelen kun je nagaan of het aanschaffen van een prepaid simkaart geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Wij informeren je graag.

Wat zijn dan de voordelen van een prepaid simkaart?

Met een prepaid simkaart betaal je van te voren al voor je beltegoed. Dit zorgt ervoor dat je nooit voor ongewenste financiële verassingen komt te staan. Over je telefoonbundel heen gaan? Dat zal je niet overkomen met een prepaid simkaart.

Met een prepaid simkaart weet je van te voren al precies wat je kwijt bent aan telefoonkosten. Dit is vooral voor kinderen ideaal. Als kinderen bijvoorbeeld naar het voortgezet onderwijs gaan, is het fijn als ze mobiel te bereiken zijn. Als ouder kun je dan een prepaid simkaart aanschaffen en weet je zeker dat je nooit extra kosten zult hebben.

Een ander voordeel is dat je niet vast zit aan een langdurige abonnement. Aan bepaalde telefoonabonnementen zit je soms één of twee jaren vast. Met een prepaid simkaart heb je dit probleem niet meer. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om ook prepaid een internetbundel te kopen. Zo kun je gebruik maken van internetdiensten zonder een abonnement af te sluiten.

Wat zijn dan de nadelen van een prepaid simkaart?

Een nadeel van een prepaid simkaart is dat het tarief voor bellen vaak hoger ligt dan bij een telefoonabonnement. Bel je niet erg vaak? Dan is een prepaid simkaart passend. Daarnaast is het ook noodzakelijk om je beltegoed op te waarderen als deze op is.

Dit betekent dat het mogelijk is dat je soms zonder beltegoed komt te zitten. Beltegoed kun je kopen bij verkooppunten, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om beltegoed online te kopen.

Kijk dus even naar je persoonlijke situatie

Het is relevant om te kijken naar je eigen persoonlijke situatie om er achter te komen of een prepaid simkaart geschikt is voor jou. Er zijn namelijk verschillende prepaid simkaarten waar je uit kunt kiezen. Je kunt via websites gebruik maken van de mogelijkheid om prepaid simkaarten met elkaar te vergelijken om er achter te komen welke prepaid simkaart het beste bij jou past.

Voordat je kiest voor een bepaalde simkaart, is het relevant om je belgedrag eens onder de loep te nemen. Vraag jezelf af hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt zodat jij je keuze hierop kunt aanpassen. !


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Prepaidsimkaarten.be

Met PrepaidSimkaarten.BE focussen wij ons specifiek op de Belgische prepaid markt en dus de Belgische telecom met als hoofdfocus: tarieven vergelijken van herlaadkaarten in België.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
GSM en smartphone TIPS
Hoe minder betalen voor een internet abonnement

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie