Wat is Netflix precies en wat biedt het?

U bent hier : Home > Elektro >Wat is Netflix precies?

Dit artikel wordt u aangeboden door : ADSL Telecoms

Tips van de vakman vakvrouw

Netflix, daar hebben jullie allemaal vast al wel van gehoord, maar wat is dat nu precies ?

Inderdaad is het zo dat je vandaag via de kabel of via je verdeler van digitale TV volop keuze hebt. Één, canvas, vtm, 4, vijf, CAZ, zes, @2HD, en dan heb ik het nog alleen maar gehad over de vlaamse televisiezenders. Voeg daarbij alle franstalige belgische zenders, Nederland, BBC, Duitsland, MTV, Euronews, …

Als je het zo bekijkt heb je eigenlijk genoeg keuze.

Toch komt het vaak voor dat net wanneer jij tijd hebt om ervoor te gaan zitten, je film al zeker een uur bezig is, of je hebt de vorige aflevering van een serie gemist, of je hebt tijd wanneer er alleen maar kinderprogramma's worden aangeboden, of je prachtig mooie romantische film wordt om de haverklap storend onderbroken met reclame, ... Nu kun je dikwijls bij je provider van digitale tv films of series huren, maar als je dat regelmatig doet, komt dat toch duur uit.

In al die gevallen, is het beter een extra dienst toe te voegen aan je TV-aanbod, een dienst zoals Netflix. Netflix is namelijk een heel interessante videotheek aan huis, gespecialiseerd in het aanbieden van alle nieuwste en meest intrigerende series maar ook films, netjes onderverdeeld in categorieën. Daarbij is Netflix de goedkoopste op de markt!

Wat is Netflix dan precies?

Netflix biedt series en films aan die beantwoorden aan jouw smaak. Je maakt namelijk een gebruiker aan waarbij je jouw keuzes meedeelt door simpelweg op vragen van Netflix te beantwoorden. Netflix gaat je dan in eerste instantie series en films aanbieden die jou echt zullen interesseren. En je kunt verschillende gebruikers aanmaken : één voor de kinderen, één voor jou, één voor je partner, …

Het ideale bij Netflix, is dat je je film of serie kunt onderbreken wanneer jij dat wilt, en dat je nooit wordt onderbroken door reclame. Je kunt ook kijken op ieder moment van de dag ! Werk jij 's nachts, en wil je graag om 7h 's morgens, wanneer je thuis komt, nog lekker even wegzakken voor de TV met jouw lievelingsfilm of serie, dan kan dat ! Netflix is er altijd helemaal klaar voor !

De abonnementen die Netflix aanbiedt zijn dus echt niet duur, en ten alle tijden opzegbaar. Je bent dus nooit verplicht om lid te blijven terwijl je misschien helemaal geen tijd meer hebt om tv te kijken. Je kiest je prijs volgens het aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken – 7,99€/maand, 9,99€ of 11,99€, en je kiest in alle gevallen waar je kijkt : thuis op je tv, op een pc, telefoon of tablet, of je neemt het op om op het even welke pc te kijken.

Wanneer je Netflix neemt via Proximus, geniet je trouwens van 3 maanden gratis, plus een korting van 2 euro op je gehele abonnement bij Proximus. Een ander voordeel is dat je maar 1 factuur krijgt voor alles!

Meer weten ? Neem snel even een kijkje hier op de website van ADSL-Telecoms en lees alles over de overeenkomst tussen Proximus en Netflix!


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

ADSL Telecoms NV
L-9530 Wiltz Luxemburg

Wij bieden alle abonnementen en promoties aan van Proximus betreffende GSM, vaste telefoon, digitale TV en internet, inclusief een persoonlijke en zeer goede klantenservice ! Zowel voor particulieren als voor zelfstandigen, KMO's en bedrijven.

Website = http://www.adsl-telecoms.be/nl/page/netflix-als-tv-bonus-bij-proximus.html

Gerelateerd:
Computers en software TIPS
GSM en mobiele telefonie TIPS

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes