Welk abonnement kiezen voor je gsm internet televisie en vaste telefoon? – Advies

U bent hier : Home > Elektro > Welk abonnement kiezen voor je gsm

Dit artikel wordt u aangeboden door : ADSL Telecoms

Tips van de vakman vakvrouw

De markt overvalt je vandaag de dag gewoon met allerlei formules voor je gsm, internet, televisie en vaste telefoon. Maar hoe kun je nu nog zeker zijn dat je de beste formule hebt gekozen? Kies je best voor een herlaadbare telefoonkaart of voor een abonnement, neem je best een formule met alles-in-één of ga je beter per item shoppen ?

GSM abonnement

Laten we beginnen met het gsm-abonnement. Voor kleine gebruikers of voor een klein budget, was vroeger de herlaadbare kaart de beste optie. Niettemin betaalde je dan voor je werkelijke gebruik erg veel. Indien je wel een 15 euro per maand kunt spenderen aan je gsm, kies je beter voor een klein abonnement zoals bijvoorbeeld het Mobilus S abonnement van Proximus. Daarmee kun je onbeperkt smssen, heb je 120 belminuten, recht op 1GB internet via G3 of G4 en heb je onbeperkt surfvolume voor één lievelingsapplicatie zoals facebook, whatsapp, snapchat, instagram, twitter of pokemon-go. Heb je meer belminuten nodig en meer internet, dan kun je voor 25 euro per maand 300 minuten bellen met 3 GB met het M-abonnement en voor 40 euro per maand onbeperkt bellen plus 8GB surfen met het L-abonnement.

Internet aansluiting

Zoemen we dan even in op internet thuis, dan kunnen we je toch ook de 2 voorgestelde formules van Proximus aanraden: de start-formule voor kleinere gebruikers met 100 GB/maand, een redelijke snelheid en de mogelijkheid je bestanden op te slaan in een Cloud om er altijd en overal aan te kunnen. Heb je meer nodig, dan is er de maxi-formule met onbeperkt internet, de hoogste snelheid en eveneens een Cloud-opslagruimte. Wat Proximus nu zo aantrekkelijk maakt, is dat je in beide gevallen je internet gewoon thuis kunt gebruiken, maar met je zelfde abonnement ook onderweg dankzij wifi hotspots – en dat in België, maar ook in het buitenland ! Met een gebruikersnaam en paswoord log je in op ieder bestaand netwerk, maar via jouw eigen abonnement voor vast internet thuis. Via je GSM log je nu niet in via G3 of G4, maar via een hotspot. Je kunt natuurlijk ook opteren voor enkel mobiel internet, zonder gsm of vast internet.

Digitale TV

Tja, en dan wat digitale TV betreft, zit je ook op de eerste rij bij Proximus, en hier wordt het interessant om je abonnementen bij elkaar te voegen. Wanneer je namelijk digitale TV van Proximus voegt in één van bovenstaande abonnementen, dan geniet je niet alleen van 80 zenders, een TV-bundel, een gratis blockbuster per maand, maar ook van de gratis Proximus-TV-app waarbij je TV kunt kijken via je smartphone, tablet of pc, ongeacht waar je bent! En tegelijkertijd met de rest van de familie. Is de familie thuis aan het kijken naar een bepaald programma en wil jij op je gemakje naar het nieuws kijken, dan doe je dat gewoon via je pc. En je kunt dat dus doen waar je ook maar bent!

Meer weten over welk abonnement of welke formule nu het beste bij je past ?
Neem dan zeker even contact op met ADSL-Telecoms!
Je krijgt er een persoonlijk advies en de beste klantenservice !


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

ADSL Telecoms NV
L-9530 Wiltz Luxemburg

Wij bieden alle abonnementen en promoties aan van Proximus betreffende GSM, vaste telefoon, digitale TV en internet, inclusief een persoonlijke en zeer goede klantenservice ! Zowel voor particulieren als voor zelfstandigen, KMO's en bedrijven.

Website = http://www.adsl-telecoms.be/nl/contacteer-ons.html