Prachtige industriële verlichting voor je woning – TIPS en advies

U bent hier : Home > Wonen > Verlichting > Industriële verlichting

verlichting binnenverlichting TIPS


Dit artikel wordt u aangeboden door : My Planet LED


Tips van de vakman vakvrouw

Met verlichting geef je sfeer aan een ruimte, of dat nu de huiskamer is, een slaapkamer of een studeerkamer. Kies je bewust voor industriële verlichting in een ruimte, dan kies je voor een unieke manier van verlichten. De stijl is een combinatie van een rustieke met een robuuste uitstraling.

De gebruikte materialen variëren van hout en metaal tot koper en brons. Deze grote lampen geven elke ruimte een prachtig accent en zorgen voor een unieke uitstraling. Voor wie houdt van bijzondere sfeerelementen, is industriële verlichting ideaal.

Unieke verlichting met bijzondere accessoires

Industriële verlichting wordt ook wel vintage genoemd. Het zijn vaak grote lampen die in fabrieken en loodsen werden gebruikt. Unieke elementen zijn bijvoorbeeld het feit dat ze aan dikke kettingen worden opgehangen en interessante accessoires zoals kranen, ventilatoren en touwen.

Vaak zijn de peertjes niet bedekt en hangen ze kaal onder een metalen kap of in een kooi. De kleuren zijn donker metaal, maar ook wit of koper. Verder zijn de vintage lampen er als hanglamp, wandlamp en staande lamp. Er zijn lampen die duidelijk een fabrieksuitstraling hebben, met zwart metaal, koper of brons. Het design is strak en sober.

Maar er zijn ook industriële lampen die eerder landelijk zijn en misschien gebruikt zijn in stallen. Door het gebruik van touw en hout passen deze lampen zeker ook in een kamer waar de inrichting rustiek is. Zo zijn er lampen aan een houten wiel, en met een lampenkap aan een houten standaard.

Veelzijdige vintage verlichting

Industriële verlichting past goed bij ruimtes met een rustieke, landelijke inrichting, zoals zware houten meubels of bij een kale bakstenen muur. De industriële lamp is een echte blikvanger boven uw eettafel of in de zithoek. Geef een mooi accent aan een antieke kast met een vintage lamp. De lamp zal uw waardevolle stukken er alleen maar beter uit laten komen.

Boven een onbewerkte houten keukentafel past bijvoorbeeld prima een prachtige industriële hanglamp. Maar het inrichten van een ruimte heeft te maken met smaak en creativiteit.

U kunt zelf bepalen wat voor sfeer u in een ruimte wilt, en misschien geeft een industriële lamp een prachtig accent in een verder elegante inrichting.

Industriële verlichting is zeer divers en er is altijd wel een lamp te vinden die in uw huis past. Met hun veelzijdige uiterlijk en grote variatie in gebruikte materialen past de industriële lamp in vrijwel elke inrichting.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

My Planet LED, 8900 Ieper

My Planet LED is een webshop in verlichtingsarmaturen. Wij bieden een ruim gamma tegen aantrekkelijke prijzen U kan ons ook bezoeken in onze winkel te Ieper (Stationsstraat 33).
Website = www.myplanetled.com


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Binnenverlichting TIPS
Tuinverlichting TIPS
Hoe sfeer creëren via verlichting ?
Lichtreclame

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie