Waarop letten bij de aankoop van nieuwe ramen ?

U bent hier : Home > Woning > Waarop letten bij de aankoop van nieuwe ramen

Dit artikel wordt u aangeboden door: Van Pellicom

Tips van de vakman vakvrouw

Hou zeker rekening met een aantal factoren als je nieuwe ramen plant te kopen. Het zijn vooral praktische zaken die je niet uit het oog mag verliezen. Dikwijls lijken het misschien details, maar laat deze links liggen en ze komen je duur te staan!

Meten is weten

Probeer alvorens een offerte aan te vragen de totale oppervlakte waar nieuwe ramen moeten geplaatst worden, op te meten. Zo krijgt de installateur al een idee van wat er moet gebeuren en wat er in jouw geval mogelijk is, of niet.

Denk aan isolatiewaarde van ramen

Ramen en deuren bieden enorm veel mogelijkheden op vlak van isolatie en energiebesparing. Dankzij de nieuwste technologieën kan je nu superisolerende PVC ramen plaatsen die je op jaarlijkse basis heel wat energiekosten kunnen besparen. Een investering die de moeite waard is dus! Let dus het bij bestellen van je nieuwe ramen op de isolatiewaarde.

Het financieel plaatje

Zorg ervoor dat je, alvorens een overeenkomst af te sluiten, op de hoogte bent van het volledige financiële plaatje. Niemand wil na afloop van het project nog voor onverwachte kosten komen te staan, toch? Het materiaal waaruit je raamprofiel vervaardigd is, is de belangrijkste beïnvloedende factor in de kostprijs van nieuwe ramen. PVC staat nog altijd bekend als het best isolerende materiaal, met de laagste kostprijs!

Laat het totaalplaatje kloppen

Het esthetische aspect is minstens even belangrijk als het functionele! Ramen en deuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van je woning. Zie er dus op toe dat de stijl van je nieuwe ramen en deuren naadloos aansluit op die van je woning! PVC ramen zijn dankzij het geautomatiseerde productieproces beschikbaar in verschillende stijlen van afwerking. Landelijk, cottage of modern: voor ieder wat wils.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Van pellicom PVC ramen en deuren
2880 Bornem – Antwerpen – België

Productie, levering en plaatsing van PVC ramen en deuren. Vervangen van dubbel glas, hoogrendementsglas, isolerend glas.
Website = www.vanpellicom.be

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Ramen en deuren TIPS
Kozijnen TIPS
Binnendeuren TIPS
Buitendeuren TIPS

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes