Waarop letten bij de aankoop van een handtas? – Advies

U bent hier : Home > Kleding > Waarop letten bij de aankoop van een handtas

Dit artikel wordt u aangeboden door: Damestassen Online

Tips van de vakman vakvrouw

Kleur van een handtas:

kies voor een kleur van een handtas die je bij verschillende outfits kunt dragen. Het is belangrijk dat de kleur van je tas past bij de rest van je kleding. Draag je vaak zwarte en bruine kleding, zorg er dan voor dat je in ieder geval in deze kleuren een tas hebt.

Materiaal:

sommige materialen zijn erg besmettelijk en moeilijk om schoon te maken terwijl je dit probleem bij bijvoorbeeld leer niet hebt. Bovendien bestaan er verschillen in de manier van onderhoud van verschillende materialen. Vraag jezelf daarom altijd af of het materiaal van de tas die je op het oog hebt ook praktisch is.

Formaat:

pas het formaat van je tas aan aan de spullen die je mee wilt nemen en waar je de tas voor wilt gaan gebruiken. Soms hoef je alleen je telefoon, portemonnee en sleutels mee te nemen en is een klein handtasje voldoende, maar voor de boodschappen, een dagje strand of een werk- of schooldag heb je toch wat meer spullen en dus meer ruimte nodig.

Hengsels:

Tassen kunnen over korte of lange hengels beschikken en over n of meerdere hengsels. Bedenk hoe jij het liefst je tas draagt, bijvoorbeeld net onder je schouder of op je heupen en pas hier het model hengels op aan. Er bestaan ook tassen die beschikken over beide: twee korte hengsels om je tas op je schouder te dragen en n lang hengsel om je tas op je heupen te dragen.

Indeling:

bekijk altijd even de indeling van de tas en vraag jezelf af of deze praktisch is. Heeft de tas alleen een groot algemeen vak en geen kleine vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee heb je de kans dat je niks terug kunt vinden in je tas. Maar met te veel vakjes loop je dit risico natuurlijk ook.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Damestassen Online
's-Hertogenbosch

Website = www.damestassen.net

Gerelateerd:
> Handtassen en schoudertassen TIPS
> Wat met BIO en OXO afbreekbare draagtassen
> Inkooptassen en draagtassen TIPS

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties