Waarom eens een Hot Stone massage proberen

U bent hier : Home > Beauty > Waarom een Hot Stone massage?

Dit Artikel wordt u aangeboden door : Beautychalet Sam

Tips van de vakman vakvrouw

Hot stone massage is een geweldig intens, diepe warmte massage met hot stones, oftewel hete stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en botten. Na de legging van de hot stones op je lichaam wordt je verder los gemasseerd met warme stenen en zachte, verzorgende olie. Voor de hot stone massage gebruik ik basalt stenen. Basalt houdt de warmte langer vast en geeft deze warmte op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De stenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in de rivierbeddingen of in de zee hebben gelegen. Daardoor hebben ze een mooie, gladde en ronde vorm.

Werking en effecten van hotstone massage

De warmte van de warme stenen dringt door in de spieren en verlicht spanningen. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling. Een hotstone massage is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen. Bij elk gevoel en onevenwichtigheid in je lichaam is het bijzonder geschikt voor mensen met spier-gewricht-en/of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding of zwakte voelen. Daarnaast is de hotstone massage voor iedereen geschikt die zichzelf eens lekker wil laten verwennen! Deze vorm van massage moet je een keer ervaren hebben.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Beautychalet-sam
2275 Gierle – Antwerpen - België

Activiteit : Privé sauna en massagesalon voor alle soorten massage - relax massage - hotstone massage
Website : www.beautychalet-sam.be