Een tent als feestzaal in je eigen tuin – waarop letten?

U bent hier : Home > Party > Een tent als feestzaal voor alle omstandigheden

Dit artikel wordt u aangeboden door : Ducky's Party Service

Tips van de vakman vakvrouw

Houdt U van feesten en party's en bent u de gelukkige bezitter van een tuin? Tover deze dan om tot een feestzaal door het plaatsen van een gezellige tent voor al uw evenementen. Dineetje, trouwdag, verjaardag, jubileum, pensioen, communie, personeelsfeest, buurtfeest, schoolfeest, opendeur, bedrijfsfeest of zelfs voor de laatste nieuwe rage: een echtscheidingsparty. Voorkom dat het Belgische weertje uw bbqs of andere tuinparty's verandert in Gentse Waterzooi. Nog twijfels dat het dan in de feesttent wat frisjes zou worden? Geen probleem. Via warme luchtkanonnen of terrasverwarmers houden u voetjes en neus warm. Wordt het laat dan zorgt tentverlichting voor een gezellige sfeer. Een eigen partytent is natuurlijk de ultieme wens, maar huren is ook mogelijk. Stoelen en tafels zijn eveneens te huur, maar ook servies, tafellinnen, kleine tapinstallatie voor bier, keukenapparaten enz .

Nog twijfels omdat U denkt dat de kinderen voor teveel drukte zorgen in de tent? Ook geen probleem, met springkastelen en/of trampolines waar de kinderen zich op kunnen uitleven, zorgen er voor dat u rustig kan tafelen. In geval van heel mooi weer kunt u de tent aan alle zijden lekker luchtig open laten maar om de gure wind buiten te sluiten, zijn de tenten voorzien van zijstukken om het geheel volledig dicht te maken. De grote ramen in deze stukken laten de zonnestraaltjes dan toch nog gretig binnen. Voor een windvlaag hoeft u niet te vrezen en een wolkbreuk zal evenmin een onverwacht einde maken aan uw party, feest of fuif. Spanriemen, stormpiketten en/of gewichten houden alles netjes op zijn plaats.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Ducky's Party Service
2180 Ekeren – Antwerpen - België

Duckys party service , tentenverkoop en verhuur , Party-rent , Verhuur springkastelen.

Website = www.duckyspartyservice.com