Een happy single bestaat niet – maak jezelf gelukkig met een date – Advies

U bent hier : Home > Party > Maak jezelf gelukkig met een date - datingsite

Dit artikel wordt u aangeboden door : Soulmate4life

Tips van de vakman vakvrouw

Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn, je wenst dingen te delen met je maatje, je soulmate. De tijd dat we single zijn dienen we te gebruiken om aan onszelf te werken, bewust te worden dat dit de juiste periode is om even stil te staan bij jezelf, en om aan je innerlijke groei te werken. Dit kan een zeer boeiende innerlijke reis en ontdekkingstocht zijn die voor jezelf nieuwe deuren gaan openen, nieuwe perspectieven die aan de dag gelegd worden. Geluk dien je in de eerste plaats te vinden in jezelf vooraleer je iemand anders kan gelukkig maken. Happy Single, het klinkt te mooi om waar te zijn maar er zijn weinig single mannen en vrouwen die zich geroepen voelen tot deze groep.

Klanten uit mijn relatiekantoor Soulmate, hoor ik steeds herhalen dat de eenzaamheid begint door te wegen, ze hebben minder energie, zijn minder tevreden met zichzelf, hebben minder uitdagingen, voelen zich onrustig, zijn het beu om steeds alleen thuis te komen, tegenslagen dienen ze alleen te dragen maar ze houden zich toch sterk naar de buitenwereld toe. Ze zoeken nieuwe uitdagingen om hun avonden of weekends in te vullen, hun sociaal netwerk wordt uitgebreid, nieuwe vriendschappen worden aangeknoopt meestal ook single vrienden want in de wereld van de koppels worden ze liever gemeden en dit geldt zeker voor single vrouwen

Dames in een relatie zijn bang hun partner te verliezen aan een single dame. Singles verlangen naar geborgenheid, warmte, liefde, een sterke schouder, een maatje waar ze alles kwijt kunnen. Met z'n tweetjes ben je sterker, succesvoller, liefdevoller, meer ontspannen en duidelijk nog altijd meer aanvaard in de maatschappij. Weinig mensen die in een vaste, langdurige relatie zitten, staan er niet bij stil wat het betekent om single te zijn. De dag dat dit een feit is, worden ze met de neus op de feiten gedrukt en kunnen dit moeilijk dragen. De boodschap die ik graag zou meegeven is: Wees lief voor de single medemens, nodig hem of haar uit en wees attent- en begripvol. De dag dat je zelf in die situatie komt zal je maar al te gelukkig zijn dat een vriend(in) of familie je mee uitnodigt. DVD 'Vind je partner in tien stappen' zie onze website.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Soulmate4life
8560 Kortrijk – Vlaanderen - België

Soulmate relatiekantoor staat voor klasse, stijl, discretie, vertrouwen, succes en individuele, professionele en liefdevolle coaching. Onze selectie is streng maar enkel dan kun je waardevolle matches realiseren. Wij organiseren ook stijlvolle evenementen voor singles. Steeds terug te vinden op onze website.

Website = www.soulmate4life.be