Hoe maak je de beste vakantiefoto’s? – Advies

U bent hier : Home > Hobby > Hoe vakantiefoto's maken

Dit artikel wordt u aangeboden door :  Webprint.nl

Tips van de vakman vakvrouw

Tijdens de vakantie gaat de camera ineens overuren draaien. Maar hoe maak je nu de beste vakantiefoto? Er is niets vervelender dan aankomen op je vakantiebestemming en er achter komen dat je iets niet bij hebt. Om dit te voorkomen hebben wij voor jou een handige vakantiechecklist gemaakt. Handige vakantietips & checklist voor foto's.
Tijdens de vakantie gaat de camera ineens overuren draaien. Maar hoe maak je nu de beste vakantiefoto? Er is niets vervelender dan aankomen op je vakantiebestemming en er achter komen dat je iets niet bij hebt. Om dit te voorkomen hebben wij voor jou een handige vakantiechecklist gemaakt.

Controleren en schoonmaken

Controleer je camera en lenzen voor vertrek. Kijk of je kenzen geen vervelende krassen vertonen. Het toch jammer zijn als je hier te laat achter komt. Maak ze ook goed schoon. Gebruik hiervoor uiteraard schone doekjes of speciale reinigingsdoekjes. Stof blaas je makkelijk weg met een blaasbalg, die je in elke fotospeciaalzaak kunt kopen. Vergeet bij een spiegelreflexcamera niet even de lens los te maken en ook de binnenzijde te reinigen.

Geheugen, batterijen en accu's

Neem extra geheugenkaarten mee. Liever meerdere kaarten van 1Gb dan n van 8Gb. Bij defect of verlies ben je dan niet alle foto's kwijt. Verdeel volle flash kaarten wel over diverse reistassen.

Locatie

Wil je later exact weten waar de foto is gemaakt? Met een phototracker voor zie je je foto's van GPS informatie. Met een fototracker weet je altijd waar je foto gemaakt is en kun je met bijgeleverde software mooie satellietkaarten maken van je trip. Phototrackers vindt je in veel soorten en maten.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Webprint.nl
Oldenzaal - Nederland

Webprint.nl is de beste en meest veelzijdige online fotoservice van Nederland. Hier kun je met je eigen digitale foto's zelf fotoalbums, agenda's, kalenders, kaarten en nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met de speciale Webprint Editor gaat dat allemaal heel snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Natuurlijk behoort ook het maken van 'gewone' fotoafdrukken op vele formaten of foto op canvas tot de mogelijkheden.

Website = www.webprint.nl

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Foto en fotografie TIPS
GSM en smartphones TIPS

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes