Plaats een speelhoek of ballenbak in uw winkel en entertain de kinderen voor succes

U bent hier : Home > Reclame > Speelhoek of ballenbak in uw winkel

Speelhoed of ballenbak TIPS winkelHeel wat ouders laten zich vergezellen door de kinderen als ze gaan inkopen. Dit heeft voor u als handelaar zowel voor als nadelen. Een nadeel is dat de kinderen het inkopen snel beu zijn waardoor ze zich vervelend gaan gedragen. Dit kan leiden tot een bepaalde overlast voor andere klanten maar vooral beïnvloedt het de tijd die de ouder in de winkel besteed. Men wil snel naar huis. En dit leidt vervolgens tot een verlies van verkopen. Daarom zie je wel vaker dat winkeliers een klein gedeelte van de winkel uitrusten als een speelhoek. Dit om de kinderen rustig te laten ravotten of even aandacht te geven. De kunst bestaat er dan ook in de speelhoek zodanig uit te rusten dat de kinderen er zich echt goed amuseren. Want eens dit vervult, komt het voordeel van kinderen opdraven. Kinderen zijn namelijk zeer goede verkopers en ze weten hun ouders steevast te overtuigen. En dit geldt tevens als de ouder een winkel uitselecteert waar men de inkopen gaat verrichten. Hebben de kinderen zich bij de vorige inkopen in een bepaalde winkel goed geamuseerd, dan zullen ze de ouder aansporen terug naar diezelfde winkel te gaan. Dat is de kracht van niet zo maar een speelhoek maar een "toffe speelhoek".