Tips van de Vakman en Vakvrouw Contact uw TIP toevoegen Google zoeken Sitemap

www.Ludoclaes.be

HOME

Woning

Kleding Party Auto Reizen Elektro Magazijn Verkoop
  Tuin Beauty Hobby Dieren Culinair Kantoor Reclame
U bent hier: HOME > Woninggids > Sloten en slotenmakers
 

Woning

  TIPS sloten, deurslot slotenmakers
Wilt u geen ongenodigde gasten in uw woning dan is een degelijk slot op de deur een noodzaak. Thans is er veel verschil in de soorten sloten gaande van het eenvoudige slot met sleutel tot meer geavanceerde sloten waarbij een code moet gevormd worden wil het slot openen.  Onderstaand vindt u TIPS en ADVIES over sloten en sleutels met professionele slotenmakers, zij informeren u graag over prijs en modellen.

TIPS van de Vakman-Vakvrouw
Praktische TIPS uit BelgiŽ en Nederland
 

1

"Nieuw" Nieuwe deuren plaatsen, denk ook aan veiligheid

De laatste jaren worden we helaas meer en meer met onveiligheid geconfronteerd. Om uw woning of bedrijf tegen inbraken te beschermen kan u gebruik maken van allerhande gespecialiseerde deuren zoals een gepantserde deur. Als u in een gebouw woont met een gemeenschappelijke ingang dan is een veiligheidsdeur zeker geen overbodige luxe. Het is namelijk haast onmogelijk voor ongewenste bezoekers om door middel van een inbraakwerende appartementsdeur het gebouw en uw woning binnen te dringen. Een gepantserde deur kan tevens aangepast worden om ook tegen andere gevaren zoals brand bescherming te bieden, waarbij een brandwerende deur van toepassing kan zijn. Kortom, denkt u aan het vervangen van uw deuren, sta dan eens stil bij veiligheid en beveiliging.

. Tip aangeboden door: ASAP slotenmaker Leuven 

ADV

 

2

Wat te doen bij geforceerde deur na inbraak?

Als je een inbraak hebt gehad en uw deur is geforceerd dan is het beste eerst de politie op te bellen en daarna uw verzekeringsmaatschappij te verwittigen. Op die manier moet u niet zelf instaan voor de kosten van de slotenmaker en betaald de verzekering dit voor jou. In veel situaties hebben verzekeringen hun eigen slotenmakers die dit kosteloos voor jou komen doen.

. Tip aangeboden door: Slotenmaker Leuven

3

Beveiligingsslot op je deur? Sluit jezelf niet buiten!

Als je een beveiligingsslot hebt en je gaat buiten is het raadzaam je sleutel niet aan de binnenkant van je deur te laten steken want als uw deur toe valt sta je buiten en kan je niet meer binnen. Dus een goede tip, ga je maar voor 3 minuten buiten , neem altijd uw sleutels mee zodat de kans op buitensluiten sterk verminderd.

. Tip aangeboden door: Express Koen

4

Wat is de ideale cilinderdikte voor uw deurslot?

De nummer 1 tip die ik aan alle mensen wil geven is dat uw cilinder nog geen 1 mm uit uw deur mag steken! Plaats ALTIJD een veiligheidsbeslag over uw cilinder: indien dit niet gebeurd mag u een cilinder van 350 in uw deur steken maar dan nog zijn ze binnen de minuut in je woning. Beter een cilinder van 1,50 MET een veiligheidsbeslag bij wijze van spreken.

. Tip aangeboden door: Mega-Locks  

5

Inbraakveiligheid en verlichting

Om uw woning tegen inbraak te beveiligen kunt u verlichting plaatsen die vanzelf aangaan als er iemand op uw domein komt. Meestal gaat de inbreker, die niet gesnapt wil worden, het opgeven en op zoek naar een ander huis, maar uw huis is veilig.  Als je een inbraak hebt gehad en uw deur is geforceerd dan is het beste eerst de politie op te bellen en daarna uw verzekeringsmaatschappij te verwittigen. Op die manier moet u niet zelf instaan voor de kosten van de slotenmaker en betaald de verzekering dit voor jou. In veel situaties hebben verzekeringen hun eigen slotenmakers die dit kosteloos voor jou komen doen.

. Tip aangeboden door: Slotenmaker Leuven

6

Veiligheid door een efficiŽnt deurslot

75% van de inbraken gebeurt via de deur. Wilt u zich beveiligen dan dient u even stil te staan bij hoe u uw deur kan beveiligen. In de meeste gevallen gebeurt een inbraak door het cilinderslot uit de deur te wrikken. Als het deurslot ietwat uitsteekt dan kan een geoefende inbreker eenvoudig met een tang het cilinderslot uit de druk wrikken. Denk ook eens aan een meerpuntsluiting als deurslot. Dit is een slot op een schuifsysteem waarbij meerdere punten van de deur in de omlijsting van de deur vergrendeld worden bij het sluiten. Kortom, wenst u meer veiligheid, denk dan zeker eens aan uw deurslot.

. Tip aangeboden door: Ludo Claes

7

Vervangen van autosleutels

Om sleutels te laten bijmaken of sloten te vervangen, te openen van auto's is het beste een garage te contacteren, zij kunnen u hier beter in helpen. Als u op de baan bent en u kan uw auto niet meer in dan contacteert u het beste de pechdienst.

. Tip aangeboden door: Slotenmaker Antwerpen
Nieuwe tips bij een volgende update. Alvast tot dan.

ADV

 
 Informatie
 
1. Sloten en sleutels

Een sleutel en slot combinatie hebben als doel iets te vergrendelen of te sluiten. In de woningbouw vinden we dergelijke sloten voornamelijk terug in de buitendeuren waarbij het slot een veiligheidsgevoel geeft wetende dat ongewenste personen geen toegang kunnen vinden tot de woning. Het meest gebruikte slot bij deuren zijn de cilindersloten. Hierbij wordt het slot ingebouwd in de deur waarbij een metalen schuiver zich bij het draaien van de sleutel verplaatst vanuit het slot in de deurstijl waardoor een vergrendeling ontstaat. Bij het cilinderslot wordt de sleutel op een speciale wijze geproduceerd afgestemd op het slot waardoor beiden uniek worden. Het slotmechanisme van een cilinderslot bestaat uit stiftjes die op en neer bewegen. Naargelang de locatie van elk individueel stiftje in het cilinderslot wordt een bepaalde mechanische code gecreŽerd die door de vorm van de sleutel bepaald wordt. Naast mechanische sleutels kunnen tevens elektronische sleutels gebruikt worden zoals een klavierslot waarbij een code dient ingegeven te worden om de deur te openen of kunnen RFID tags gebruikt worden waarbij een lezer aan de deur wordt geplaatst die de RFID tag leest en toegang verleent.

2. Meerpunt sloten en sluitingen

Bij het vergrendelen van buitendeuren is het tevens aan te raden gebruik te maken van een meerpunt sluiting wat betekent dat op meerdere locaties in de hoogte van de deur vergrendelingen plaatsvinden met de deurstijl. Dit wordt gerealiseerd met behulp van een schuifsysteem dat in de kopzijde van de deur wordt ingebouwd. Wordt de sleutel in het slot omgedraaid, dan gaat niet enkel de metaalschuiver van het slot zich verplaatsen maar tevens het volledige schuifsysteem in de deur. Op dit schuifsysteem zijn vervolgens meerdere metalen toppen voorzien die bij het draaien van de sleutel omhoog of omlaag bewegen. Deze metaal toppen passen in sleuven die in de deurstijl voorzien zijn waardoor deze toppen vast komen te zitten en bijgevolg op meerdere locaties in de deur een vergrendeling ontstaat. Wilt u een optimaal veiligheidsgevoel dan kan u uiteraard steeds opteren om een alarmsysteem te plaatsen.

 

 
Meer informatie
Wat is een slot: Wikipedia

  Mobiele slotenmaker Steven De Kok
Leveren en plaatsen van alle sloten. Inbraakvrije deuren.
2250 St-Jozef-Olen
www.mobieleslotenmaker.be
  Antwerp-Security

Openen van deuren 24/24. Dupliceren van alle sleutels. Veiligheidscilinders/beslag, Brandkasten, sleutel, data en wapenkluizen, Toegangscontrole en gepantserde deuren. Gratis offerte ! Snelle service !

2018 Antwerpen
www.antwerp-security.be
  van Delft slotenmaker
Slot kapot? Sleutel aan de binnenkant van de deur? Ruit kapot ? Wij openen deuren ,Meestal zonder schade Wij plaatsen sloten en dichten af en plaatsten een nieuwe ruit .24 uur per dag 7 dagen in de week bel ons 076-5615687
Breda
www.slotenmakerbreda.com
  Slotenmakerij Marc

Inbraakpreventie: op punt stellen van uw globale beveiliging door bv. gebruik te maken van veiligheidscylinders, uitwerken en plaatsen van een sluitplan, implementatie van toegangscontrole, bijmaken van allerlei types sleutels, openmaken van deuren

2850 Boom
www.slotenmakerij-marc.be
  Slotenmaker Antwerpen
Wij bieden een snelle dienstverlening en vakkundig advies. Bij ons kunt u tercht voor : - openen van deuren- plaatsen van sloten- plaatsen van sluitplan, elektrische sloten,...- gratis vakkundig advies betreffende inbraak preventie Wij zijn 7/7 en 24/24 uur bereikbaar
Antwerpen
www.slotenmakerantwerpen.be
  Express Koen
Slotenmaker met snelle dienstverlening en vakkundig advies : - 24/24 7 op 7. Tevens: - Ontstoppen van wc, afvoer,... - Vervangen van wc, kranen, lavabo's - Gratis advies - Leveren en plaatsen van wc's - Reinigen van septiche putten. Binnen het uur ter plaatse. In heel BelgiŽ aan de beste prijs en de beste service.
Heverlee - Leuven
www.ontstoppingsdienst.net
  Mega-Locks
Slotenmaker
Beringen
www.mega-locks.be

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

 
 Producten zoeken
 Klik "volgende" of "2" voor meer producten. Ander product zoeken "zoeken"

 Muziek - Film - Boeken - Games - Elektro - Wonen - Tuin - Beauty - Koken -...

 Website of personen zoeken met FOTO
Aangepast zoeken
  Kopieer hier het
bedrijf dat u zoekt
  ASAP slotenmaker Leuven
Noodopening van deuren. Vervangen en plaatsen sloten en cilinders. Beveiligen van Ramen en Deuren. Herstellingen na inbraak. Leveren en plaatsen Kluizen. Gepantserde deuren. Sluitplannen voor appartementen en bedrijven.
3012 Wilsele - Leuven
www.asapslotenmakerleuven.be
  Slotenmaker 365
Heeft u dringend een slotenmaker nodig in de omgeving van Amsterdam? Bel direct 24/7 Ė 06-19377776. De snelste slotenmaker uit Amsterdam en omgeving. Altijd beschikbaar- dag en nacht. Binnen 30 minuten ter plekke.
1073 EZ Amsterdam
http://slotenmaker365-amsterdam.nl
  Slot kapot? AST bellen!

Sloten en mechanische beveiliging. Inbraakwerende en gepantserde veiligheidsdeuren. 24 uur per dag een slotenmaker in uw regio.

2300 Turnhout
www.slotkapot.be
  CYP de slotenmaker en hersteldienst

Bij verlies van sleutels, de huissleutel binnen laten liggen, na een vakantie constateer je een verlies van sleutels, een sleutel kraakt af in het slot, je hebt een kapotte sleutel, in een gesloten auto liggen je sleutels, in de autodeur breekt de sleutel af, uw garage sluit of opent niet, ... Bij al deze gevallen bel je CYP De Slotenmaker.

8870 Izegem
www.cypdeslotenmaker.be
  A&B slotenservice
Geregistreerd slotenmaker, ankerslot, veiligheidssloten
2820 Bonheiden
www.anbslotenservice.be
  Longin slotendienst

Openen en herstellen van sloten, veiligheidscilinders en veiligheidssloten

www.longinservice.be
  Fichet sloten

Depannage sloten, toegangscontrole en gemotoriseerde sloten, sloten met grote veiligheid

Mechelen - Antwerpen - Brussel
www.manufar.be
  Guns slotenmaker

Inbraakbeveiliging,sleutels en sloten met code, veiligheidsdeuren, toegangscontrole, kastsloten.

2300 Turnhout
www.gunsbvba.be
  Weber Sloten

Veiligheids sloten nodig? Wij komen ze voor jou plaatsen! Ook openen wij jouw deur als je je sleutel bent vergeten. dus je sleutel vergeten geen probleem voor ons. Verder leveren wij ook brandkasten of beter gekend als kluizen. Om een lang verhaal kort te maken wij beveiligen jouw huis!

2630 Aartselaar
www.as-weber.be
  Slotenmaker Vandevijver

Slotenmaker, inbraakbeveiligings advies, automatisatie van poorten,..

3090 Overijse
www.slotenmakerij-vandevijver.be
  VDA sleuteldienst

Wij zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, beveiligen van woningen en bijmaken van alle soorten sleutels zoals cilindersleutels, autosleutels, huissleutels, sleutels voor brandkasten, ... .  Wij plaatsen en herstellen ALLE sloten. Kunt u niet meer binnen of geraakt u niet meer in uw brievenbus, slechts n adres: VDA Sleuteldienst.  Wij werken samen met het gerecht, de politie en gerechtsdeurwaarders.

3210 Lubbeek
www.vdasleuteldienst.be
  de-slotenmaker
De Slotenmaker is een landelijk opererende slotenmaker, die werkt op het gebied van de meest uiteenlopende problemen met sloten. Uw sleutel kwijt, uw slot kapot, uw slot vervangen? De Slotenmaker draait er zijn hand niet voor om. Zijn oplossingen in diverse, uitnlopende situaties zijn vakkundig en professioneel. In situaties als na inbraak, een verloren sleutel, een slot dat weigert open te gaan of een afgebroken sleutel en alle andere denkbare situaties, kunt u contact opnemen met uw slotenmaker. Stuur daarvoor een email naar info@de-slotenmaker.nl of bel de slotenmaker op 06-46 72 70 00. De Slotenmaker is altijd snel ter plaatse, onder andere doordat er bijna altijd een servicewagen bij u in de buurt is. De slotenmaker staat voor kwaliteit en snelle, vakkundige oplossingen.
Barendrecht
www.de-slotenmaker.nl
  K&G slotendienst en beveiliging
sleutel verloren of deur dicht gewaaid en je staat buiten wij doen uw deur open zonder schade en zonder vorm van boren of breken geen extra kosten als het niet nodig is professioneel openen van uw deur of dergelijke alsook beveiliging van woning en uw bedrijf en eigen plaatsingsdienst van rolluiken en depannagedienst 24/24& 7op7 0493.76.06.64
9940 Gent Evergem
www.kg-beveiliging.be
  Steendam Security

Sloten(NOOD) service dienst bij : afgebroken of verloren sleutels / defecte sloten en beveiliging volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen. PKVW gecertificeerd bedrijf. Alle soorten sloten / kluizen / branddetectie /blusmiddelen enz.

7776 PC Slagharen
www.steendam-security.nl
  Schoen & Slotenmakerij Filip

Schoen & Slotenmakerij Filip staat garant voor meer dan 15 jaar ervaring in schoenreparaties en sleutelservice.

8460 Roksem
www.schoen-slotenmakerijfilip.be
  Sloten-express
Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in het beveiligen van deuren en ramen. Montage van de sloten behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens hebben wij een 24-uurs slotenservice. Mocht u door een bepaalde reden u woning niet in kunnen, is er voor u de mogelijkheid ons te bellen. Dan maken wij de deur op een professionele wijze voor u open. Met spoed een slotenmaker nodig? Bel 06-84847011
Rotterdam
www.sloten-express.nl
  Slotenmaker Leuven
Slotenmaker in Leuven is 24/7 bereikbaar. Dus heeft u een slotenmaker in Leuven nodig, bel direct onze slotenservice: 016/36 36 50. Wij zijn een erkend slotenmaker en zijn werkzaam in Leuven. Onze 24 uur slotenservice Leuven staat dag en nacht voor u klaar. Bent u van Leuven? Heeft u een slotenmaker nodig? Dan bent u bij het juiste adres. Alle informatie is te zien op onze website, gaande van sleutels, beveiligingen, premies, ... noem maar op. Als u dringend een slotenmaker nodig hebt, bel onderstaand nummer, wij komen direct lang. Alle antwoorden op uw vragen vind u op onze website, indien niet, bel of mail ons gerust!
Heverlee Leuven
www.slotenmakerleuven.be
  Blok Security

Sleutels en veiligheidssloten ,24/24 service voor openen van deuren. Autosleutels met of zonder transponder. Montagedienst voor beveiligingsproducten. Kluizen en archiefkasten. Sluitplannen in gewone en veiligheidsuitvoering.

2200 Herentals
www.blok.be

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

  Top
Gerelateerd: Alarmsystemen Buitendeuren Binnendeuren Ramen - deuren Garagepoorten Tuinpoorten Kluizen    
 

 Dank voor uw bezoek aan deze website

 Meer tips en advies bij een volgende update