Tips van de Vakman en Vakvrouw Contact uw TIP toevoegen Google zoeken Sitemap

www.Ludoclaes.be

HOME

Woning

Kleding Party Auto Reizen Elektro Magazijn Verkoop
  Tuin Beauty Hobby Dieren Culinair Kantoor Reclame
U bent hier: HOME > Kantoorgids > Personenliften goederenliften
 

Kantoor

  TIPS liften - personenliften en goederenliften
Een lift is een waar technisch hoogstandje. Hetgeen je ziet is weliswaar maar een kist die op en neer beweegt maar achter de schermen zijn heel wat mechanische en elektronische aspecten aanwezig om de lift correct en veilig te laten functioneren. Een lift ontwerpen,  produceren en plaatsen vergt dan ook vakkennis. Op deze pagina vindt u leveranciers van liften personenliften en goederenliften voor uw prijs kwaliteit lift.

TIPS van de Vakman-Vakvrouw
Praktische TIPS uit BelgiŽ en Nederland
 

1

"Nieuw" Tip voor personenlift bij weinig ruimte

Om een huislift te plaatsen hoef je niet in een kasteel te wonen. Een volume met een grondoppervlak van ongeveer 1 op 1 meter is voldoende om een schacht te plaatsen. Is deze plaats er niet in uw woning, weet dan ook dat een huislift ook buiten kan geplaatst worden. Gewone netspanning is meestal het enige wat je nodig hebt om je huislift te doen werken.

. Tip aangeboden door: Home Elevators

ADV

 

2

Verlichting in liften
Vervang uw bestaande verlichting door led verlichting. Is modern en bespaart op energie kosten.
. Tip aangeboden door: DA-Technics

3

Liftalarm, bespaar op hoge abonnementskosten

Vervang de bestaande analoge telefoonlijnen bij liftinstallaties door GSM modules met een PRE-PAID kaart en bespaar maandelijks op de torenhoge abonnementskosten van uw telefoonoperator. De GSM module betaald zichzelf op korte termijn terug.

. Tip aangeboden door: E-Parts Belgium
Nieuwe tips bij een volgende update. Alvast tot dan.

ADV

 
 Informatie
 
Wat is een lift ?  wikipedia
 

  NL Liften
NL Liften is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de meest geschikte liftoplossingen voor woningen, kantoren, openbare gebouwen, winkels, scholen, horeca enz. De huisliften van NL Liften kenmerken zich doordat er o.a. geen liftput, geen dakopbouw en geen machinekamer nodig zijn. De liften zijn eenvoudig en snel te monteren.  De bouwkundige kosten zijn zeer gering. De liften kunnen worden geleverd met een zelfdragende schacht. Ook kan de lift in een bouwkundige schacht gemonteerd worden. De NL Huislift wordt met een normale overname - besturing uitgevoerd en voldoet aan de nieuwe Machine Richtlijn. NL Liften levert kwalitatief goede liften voor een zeer gunstige prijs.
Schipluiden
www.nlliften.nl
  ThyssenKrupp Liften

Een personenlift in een winkelcentrum? Een groep van vijf liften in een modern kantoorcomplex? Een lift in een flatgebouw? Grote of kleine projecten, wij bieden u voor praktisch elke situatie een oplossing.

1130 Brussel
www.thyssenkruppliften.be
  LTF Liften

LTF Liften B.V. is een zelfstandige werkende onderneming als fabrikant en leverancier van een compleet programma liften en onderhoud en modernisering van liften.

3542 CB Utrecht
www.ltf.nl
  E-Parts Belgium

Electrotechnisch materiaal voor liften en automatisatie. Gespecialiseerd in onderdelen voor liften met betrekking tot renovatie en risicoanalyse

www.epartsbelgium.be

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

 
 Website of personen zoeken met FOTO
Aangepast zoeken
  Kopieer hier het
bedrijf dat u zoekt
  SB Liften-Electric

SB Liften-Electric staat garant voor de montage van allerhande liften , gaande van spijzen liften , goederen liften klein en groot en personenliften. Ook renovatie en herstelling van alle liften behoren tot onze service. Evenals de afbraak van oude liften om zodoende een vrije schacht te verkrijgen voor de inbouw van een nieuwe lift.

8830 Gits
www.sb-liften.be
  METRA

Universele badlift , junior badlift , actieve badlift , lange badlift , plafondlift , rolstoel rupsenwagen STAIRMATE trappenklimmer

9031 Gent
www.metra.be
  EBD Techniek

EBD Techniek is een specialist in allerlei soorten goederenliften en toegankelijkheidsliften voor personen. Door eigen engineering en produktie in Rotterdam kunnen wij bijna altijd een oplossing bieden voor verticaal transport.

3044 EL Rotterdam
www.ebdtechniek.nl
  DA-Technics

Plaatsen, herstellen en onderhouden van bestaande liften. Vernieuwen van bestaande liften. Verbouwen van liften om een blanco Risico analyse te verkrijgen tegen competitieve prijzen

www.da-technics.be
  Liften Coopman

Liften Coopman is de grootste Belgische zelfstandige en onafhankelijke liftconstructeuliftteur. Naast het standaardgamma leveren wij gelijk welke lift op maat van de klant. Van de kleinste stoellift tot een autolift, alles ligt in onze mogelijkheden.

8520 Kuurne
www.coopman.be
  Home Elevators

Home Elevators zijn huisliften die verkocht en onderhouden worden door ThyssenKrupp Monolift. 50 jaar ervaring in het plaatsen van liftoplossingen in woningen.

www.homeelevators.be
  Liften Hugo De Jongh

Trapliften , stoeltrapliften , huisliften , renovatie , nieuwbouw , onderhoud

2100 Deurne
www.liften-dejongh.be
  Schindler Liften

Personenliften , vrachtliften , speciale liften voor zware vrachten , moderniseringen

1060 Brussel
www.schindler.be
  Lakeman Liften
Hydraulische liftenDoorbraak: zonder machinekamer ē  geen liftput ē  geen dakdoorbraak  , Tractieliften , goederen liften , klein goederen liften
2222 AG Katwijk
www.lakeman.nl

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

  Top
Gerelateerd: Trapliften monoliften Trappen              
 

 Dank voor uw bezoek aan deze website

 Meer tips en advies bij een volgende update