Tips van de Vakman en Vakvrouw Contact uw TIP toevoegen Google zoeken Sitemap

www.Ludoclaes.be

HOME

Woning

Kleding Party Auto Reizen Elektro Magazijn Verkoop
  Tuin Beauty Hobby Dieren Culinair Kantoor Reclame
U bent hier: HOME > Partygids > Kinderanimatie
 

Party

  TIPS kinderanimatie en kinderfeestjes
Wil je een verjaardag organiseren, dan kan je beroep doen op allerhande kinderanimatie. Denk hierbij maar aan een springkasteel of reuze trampoline in je tuin bijvoorbeeld of wat dacht je van een clown? Onderstaand vindt u een overzicht van professionele animators en kinderanimatie. Bent u opzoek naar prijs kwaliteit kinderanimatie,onderstaande professionals informeren u graag omtrent de mogelijkheden en prijzen.

TIPS van de Vakman-Vakvrouw
Praktische TIPS uit België en Nederland
 

1

"Nieuw" Waar best een springkasteel plaatsen?

Het springkasteel wordt, indien mogelijk, steeds op een zachte ondergrond geplaatst (bij voorkeur op gazon). Bij regenweer blijft het kasteel in opgeblazen toestand staan, uitgezonderd bij zware rukwinden mag het kasteel tijdelijk afgelaten worden.

. Tip aangeboden door: De springkoe

ADV

 

2

Splits jongere en oudere kinderen bij een springkasteel

Organiseer je een evenement, huur dan een groot en een klein springkasteel. Zo kunnen de kleine kindjes apart springen en de grote kinderen veilig uit de bol gaan.

. Tip aangeboden door:  't kamps haantje bvba 

3

Animatie indoor of outdoor?

Vaak willen klanten kindershows buiten laten doorgaan bij mooi weer, en terecht! Een artiest zal echter steeds aanraden de show indoor te laten plaatsvinden. Niet alleen zijn er buiten veel storende elementen (auto's, wind,...), maar ook kinderen krijgen het al behoorlijk warm na enkele minuten stilzitten in de zon. Animatie moet plezierig blijven, niet?!

. Tip aangeboden door: Kinderanimatie Mr.Creezy

4

Bedrijfsfeest ? Animeer zowel jong als oud

Als je een bedrijfsfeest plant, kies dan voor een gevarieerd kinderanimatie programma, zodat zowel de allerkleinsten als de iets oudere kids betrokken worden! Immers: als de kids zich amuseren, blijven mams & paps graag een beetje langer zitten

. Tip aangeboden door: E&S

5

Organiseer je een feest? Zorg voor animatie onder toezicht

Organiseer je een feest, opendeurdag, evenement? Denk dan ook aan de kinderen van je bezoekers. Je trekt altijd veel meer volk als je bezoekers hun kinderen kunnen meenemen en niet voor een opvang moeten zorgen. En zo hebben ook de kinderen iets aan je feest. Maar zorg er vooral voor dat je iets huurt waar toezicht of/en begeleiding bij inbegrepen is. Zomaar een springkasteel neerzetten zonder meer is niet aan te raden. Voor de veiligheid van de kinderen en het gemak van je bezoekers is een begeleider / toezichter onmisbaar.

. Tip aangeboden door: Antoine Bomon's Babydoll Pretland

6

Tip voor kinderfeestjes

Zorg bij knutsel kinderfeestjes thuis dat de kinderen lang genoeg bezig zijn, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Bestel daarom een passend pakket bij de tijdsduur van het feest.

. Tip aangeboden door: Cristallo

7

Bewaren van ballonfiguurtje

Wanneer de kindjes een ballonfiguurtje krijgen, en ze willen het nog enkele dagen, tot weken houden, dan leggen ze het best op iets zacht, vb bedje, tapijt, tafellaken, dus liefst niet op een koude vloertegel, want dan kan de ballon snel knallen.

. Tip aangeboden door: Goochelaar Gino Frengi en Nono
Nieuwe tips bij een volgende update. Alvast tot dan.

ADV

 
 Informatie
 
Het perfecte feestje met kinderanimatie

Gaat u een feestje organiseren waarbij kinderen aanwezig zijn of dat specifiek naar kinderen gericht is, denk aan een verjaardagsfeestje van een kleine spruit bijvoorbeeld, dan kan speciale kinderanimatie een extra dimensie geven aan het feest. Via kinderanimatie worden allerhande animaties geboden worden waardoor het feestje meer wordt dan het gezellig samenzijn van de kinderen. Via attracties, denk hierbij aan een springkasteel bijvoorbeeld wordt het feestje onmiddellijk omgevormd tot een heuse speelervaring. Animaties waarbij een artiest zoals een clown of goochelaar zijn of haar kunsten laat zien biedt aan het feest een meerwaarde die vast en zeker niet snel vergeten zal worden. Kinderanimatie is er in vele soorten en vormen waardoor de keuze zéér breed is. Elke animatie is in principe goed zolang de kinderen zich maar goed amuseren.

 

 
Meer informatie
Wat is een kinderfeest ? Wikipedia

 Creakleur
Kinderanimatie tijdens babyborrel! Kinderen grimeren en een aangepast ballonnetje plooien is altijd leuk op een feestje waar kinderen aanwezig zijn!
www.creakleur.be
  Kids Fun
Verhuur van springkastelen, trampolines, tenten,tafels en stoelen, kindergrime, glitter- en/of airbrush tattoos, ballonnenclown en dit aan zeer voordelige prijzen
Lommel
www.kidsfunst.be
  Cirqu' El Zino

Hey, Ik ben Nicki Deridder en breng de circus naar de mensen
toe, door middel van shows, entertainment, workshops en veel meer!!! => Ook vuuracts...

www.everyoneweb.com/elzino
  Jump 4 fun
Verhuur van springkastelen en trampolines
9100 Nieuwkerken
www.jump4fun-springkastelen.be
  Huppeldepup

Verhuur & verkoop van springkastelen , trampolines , springkastelen , hindernissenbanen , balaz-bikes , skydansers , skytubes , opblaasbare reclamestructuren

3500 Hasselt
www.huppeldepup.be
  Fun-Events

Een heel uitgebreid aanbod van animaties voor kinderen of volwassenen, verjaardagsfeestjes, springkastelen, shows en grime voor kinderen, ballonnenclowns, workshops, goochelshows, kinderfeestjes, clownshows, randanimaties, decoraties met ballonen en veel meer.

2500 Lier
www.fun-events.be
  Voor jong en oud

Kinderanimatie op topniveau! Wij leveren - zoals onze naam het zegt - animaties voor alle leeftijden: gaande van spectaculaire kinder- & seniorenshows tot volledig in thema-uitgewerkte casinoavonden. Voor Jong en Oud geeft garantie voor kwaliteit en net dat ietsje meer, dat uw feest onvergetelijk maakt. Its a kind of Magic!

8450 Bredene
www.voorjongenoud.be
  Antoine Bomon's Babydoll Pretland
Exclusieve attracties en kinderanimatie voor elk evenement
9050 Gent
www.babydoll.be/001newsite/Attractieverhuur.01.htm
  Knul en Knappie
Grimeren en ballonnen plooien op babyborrels, evenementen, verjaardagsfeestjes, noem maar op. Ballonnen kleuren elk feestje of omgeving, kinderen zijn gek op tattoo's en grime, de combinatie van de twee, daar kunnen Knul en Knappie voor zorgen.
Mol
www.knulenknappie.be
  De springkoe
De springkoe is een jonge en dynamische onderneming die zich toelegt op het verhuren van springkastelen. Onze vestiging is gelegen te Westerlo. Ons doel is er voor te zorgen dat uw feest absoluut een topper wordt! Wij komen het springkasteel bij u plaatsen en breken het na uw evenement terug af.
2260 Westerlo
www.despringkoe.be
  't kamps haantje bvba
Verhuur springkastelen en hindernisbanen, mobiele frituur, eetdaggerechten, traiteur
Leopoldsburg
www.kampshaantje.be

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

 
 Producten zoeken
 Klik "volgende" of "2" voor meer producten. Ander product zoeken "zoeken"

 Muziek - Film - Boeken - Games - Elektro - Wonen - Tuin - Beauty - Koken -...

 Website of personen zoeken met FOTO
Aangepast zoeken
  Kopieer hier het
bedrijf dat u zoekt
  Jump bouncer

Een heel uitgebreid aanbod van attracties en animaties voor kinderen of volwassenen, verjaardagsfeestjes, springkastelen, grime voor kinderen, ballonnenclowns, workshops, , kinderfeestjes, randanimaties, decoraties met ballonen en veel meer.

9070 Heusden
www,jumpbouncer.be
  Tienerfeestyourchichi

Verantwoord Make-up kinderfeestje en kinderanimatie. FotoFeest voor Tieners opmaken pumps haarstyling nagels lakken FotoShoot met Filmfoto en veel meer leuks! Kwaliteit is belangrijk maar verantwoord omgaan en verkopen van producten dat is wat klanten respecteren en tevredenheid brengt bij koper en verkoper

Nederweert
www.yourchichi.nl
  Kindertheater.nl

Goedkoper theater en dagprojecten zoals kinderanimatie voor kinderen boeken. Theater en dagprojecten boekte u voorheen bij boekingsbureaus. Daarvoor betaalde je dan een percentage van het boekingsbedrag aan het boekingsbureau. Nu niet meer! via Kindertheater.nl boek je rechtstreeks bij de aanbieder. Dat scheelt per boeking vaak wel 150 euro (!) Kijk dus op Kindertheater.nl om goedkopere theatervoorstellingen en dagprojecten te boeken

http://kindertheater.nl/
  Feestfabriek Benny & Lenny
Kinderanimatie - Springkastelen - Discobars. Feestfabriek Benny & Lenny is uw creatieve partner voor enthousiaste kinderanimatie,een hyperactieve kindershow of animatievolle springkastelen & attracties. We get your party started! Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
3700 Tongeren
www.bennyenlenny.be
  All Kids Events

All Kids Events zorgt ervoor dat de "allerkleinsten" de "allergrootsen" zullen zijn op uw event. Kindershow, Kinderdisco met "The Crazy Disco Show for Kids met Zohra, Kristof en Crazy Deejay", kindergrime, ballonanimatie, clowns, circus, springkastelen en mr dan 30 workhops voor kids staan garant voor uw event. Privfeestjes, verjaardagsfeestjes, festivals of totaalevents, steeds zal All Kids Events uw feest met brio invullen

3570 Alken
www.all-kids-events.be
  Eventkids

Organiseren van activiteiten voor de kinderen. Organisaties, instellingen, scholen, woningcorporaties, overheidinstelling en particuleren kunnen ons bedrijf inhuren die belast is om een onvergetelijke dag voor de kinderen te bezorgen. Zie website voor meer informatie. Vraag vrijblijvend voor een offerte.

2548 ZH Den Haag
www.eventkids.nl
  E&S

Kinderanimatie, kindertheater en entertainment voor privéfeestjes, bedrijfsfeesten en events

www.ikwilanimatie.be
  Animatiebedrijf "Lucky Loco"

Verhuur van springkastelen, clown, grime en zoveel meer, bezoek vlug onze website

8370 Blankenberge
www.luckyloco.be
  Joker Events

Animatie voor iedere organisatie. Van ballonnenclowns, steltlopers, jongleurs, vuurspuwers, levende standbeelden tot kindershows, goochelshows, kinderdisco en Aprs ski Paleis.

www.jokerevents.be
  LEF entertainment

LEF entertainment is gespecialiseerd in professionele kindershows van hoog niveau. Met de beste clown van het land; Clown Japie. De kindershows zijn interactief, energiek, gedurfd en helemaal van deze tijd. Naast de kindershows biedt LEF alle vormen van kinderanimaties EN volwassenanimaties. U moet gewoon LEF hebben voor een geslaagd feest!

www.lef-entertainment.nl
  Clown Bobo's Kindershows
Spetterende meespeel-kindershows met een mengeling van zang,dans,spel en komisch goochelen! Geschikt voor elke gelegenheid. Waar Bobo is geweest,is er echt gefeest .
www.clownbobo.be
  Knalfeestjes.
Knalfeestjes.nl is de portal voor ouders met allerlei tips en informatie voor het organiseren of het laten organiseren van je kinderfeestje.
www.knalfeestjes.nl
  Cristallo
Verkoop van complete, originele knutselpakketten. Ideaal voor invulling bij kinderfeestjes.
Tilburg
www.cristallo.nl
  COSMOS  events

Attractieverhuur/verkoop , springkastelen , rodeostieren , trampolines , ballenbaden , obstakelbanen , fietsen op rollen , spelkussens , klimmuren , bungee trampolines

3920 Lommel
www.cosmosevents.be
  I&P FUN

Verhuur van diverse koelingen , springkastelen , spelkussens , trampolines , skydansers , bierfietsen , rodeostier , sumoworstelen , diverse ballonnen

3660 Bree
www.ipfun.be
  DIRK snyers

Verhuur springkastelen , trampolines , kinderdisco

3560 Lummen
www.dirk-snyers.be
  HIPHIPHOERA

Wil u iets buitengewoon en aparts? HipHipHoera kan u verder helpen bij alle andere stappen in de planning van een verjaardagsfeest of kinderfeest zoals optredens, springkastelen, volksspelen. HipHipHoera verhuurt themakisten voor kinderen, vol met verkleedspullen voor 8 kinderen, draaiboek, themagerichte spelen en decoratiemateriaal.

www.hiphip-hoera.be
  Funexperts
Verhuur van springkastelen regio Mechelen - Lier - Antwerpen en Leuven.Gratis levering regio Mechelen (straal van 20 km)
Antwerpen - Lier - Mechelen
.www.funexperts.be
  Kinderanimatie Mr.Creezy
Mr. Creezy: voor al uw kinderfeestjes en evenementen! Viert u binnenkort een verjaardag? Komen de communiefeestjes eraan? Piept sinterklaas om de hoek? Zoekt u animatie? Mr. Creezy is de oplossing: hilarische kinderanimatie gecombineerd met 'magie'. JAWEL: 'magie', het is namelijk dankzij de hulp van de kinderen dat alles in orde komt! Kortom: interactieve en humoristische animaties.
Antwerpen
www.mrcreezy.be/kinderanimatie.php

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

  Top
Gerelateerd: Feest entertainment Kinderkleding Kinderschoenen Kindermeubelen Speelgoed Speeltoestellen tuin Feestmateriaal verhuur    
 

 Dank voor uw bezoek aan deze website

 Meer tips en advies bij een volgende update